Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Marius ir Renata Jampolskiai džiaugiasi nauju augintiniu: pora įsigijo chameleoną Salvadorą

Savaitės pradžioje Mariaus ir Renatos Jampolskių namuose apsigyveno naujas augintinis – mažytis chameleonas, kurį šeima pavadino Salvadoru.
Renata Jampolskė su chameleonu
Renata Jampolskė su chameleonu / Asmeninio albumo nuotr.

Naują augintinį Jampolskiai įsigijo pirmadienį, visai neplanuotai. „Buvau gyvūnų prekių parduotuvėje, kai pamačiau chameleoną. Nusiunčiau Mariui nuotrauką ir parašiau, gal vertėtų nusipirkti... Aš juokavau, bet jam idėja labai patiko – greitai jo užsimanė, todėl teko įsigyti“, – džiaugiasi R.Jampolskė. 

Renata netruko parsivežti chameleono namo, juo šeimyna džiaugiasi jau antrą dieną. „Iš pradžių atrodė, kad chameleonas beveik nereikalauja priežiūros, tačiau šiandien jau atrodo kitaip. Kol kas jis turi tik vieną šaką, taigi reikia pripirkti lapų. Reikia rūpintis šildytuvais, lempomis, šiek tiek pridengti, šiek tiek atidengti, kad oro nepritrūktų, parūpinti skirtingų vabalų, kad turėtų, ką valgyti“, – rūpesčiais dalijosi Renata. 

Paklausta, ar nebijo naujojo augintinio – juk moterys neretai baiminasi šaltakraujų roplių – Renata tik pasijuokia: „Jį liesti labai malonu! Chameleonas labai švelnus, turi mažyčius nagučius – užsikabina jais ir ropoja. Pirmą dieną užsikabino už Mariaus rankos ir užlipo iki pat peties!“

Šis chameleonas – jau trečias Jampolskių augintinis. Pora jau džiaugiasi Aliaskos malamute Luna ir mišrūnu Džeku. „Šunys jaučia, kad namuose yra naujas padarėlis. Pavyzdžiui, Marius laikė chameleoną ant kelių, po to padėjo atgal ir atėjo šuo – prisiglaudė, atrodo, taip ir nori pasakyti „mylėk mane, o ne jį“, – juokiasi Renata. 

Asmeninio albumo nuotr./Mariaus ir Renatos Jampolskių chameleonas
Asmeninio albumo nuotr./Mariaus ir Renatos Jampolskių chameleonas

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius