Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Merūno talentas – groti Deivio ranka (nuotraukos)

O taip! Rudenį LNK žiūrovai pamatys Merūno Vitulskio naujo albumo pristatymo koncertą, kuriame dainininkas drąsiai čiumpa už kolegos Deivio rankos ir groja ja lyg gitara. Tuo tarpu trečias scenos partneris Rafailas Karpis nuo netikėto vaizdo negali atplėšti akių.
Nuo rudens žvaigždūnai gerbėjus džiugins naujomis ir jau girdėtomis dainomis.
Nuo rudens žvaigždūnai gerbėjus džiugins naujomis ir jau girdėtomis dainomis. / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Būsimas albumas pretenduoja papirkti jau užkietėjusius jaunojo dainininko gerbėjus melodingomis baladėmis, kurias vaikinui atlikti padeda vėl kitaip atrodanti Vilija Matačiūnaitė ir romantiškoji Vaida Genytė. Spausdamas tai vienai, tai kitai scenos partnerei ranką, žiūrėdamas į akis, Merūnas be didelių sunkumų užkariaus įvairaus amžiaus televizijos žiūroves.

Temperamentingesnius kūrinius atlikėjas dainavo su dar dviem stipraus balso dainininkais – Deiviu ir R.Karpiu. Trys kostiumuoti vyrai su šypsena mėgavosi skambančiais kūriniais ir nevengė improvizuoti. Galbūt tokios atmosferos įkvėptas Merūnas ir imitavo grojimą gitara, pasitelkdamas į pagalbą... Deivio ranką. Studijoje sėdintys žiūrovai šį numerį įvertino garsiais plojimais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius