Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Milda Bartašiūnaitė-Rudalevičienė gyvenime patyrė vos tris orgazmus (papildyta liepos 10 d.)

Pastarųjų savaičių aktualija – žinia apie žinomos sekso ekspertės, žurnalistės Mildos Bartašiūnaitės-Rudalevičienės dalyvavimą LNK projekte „Kviečiu šokti“. Moteris linksmai sako, kad į šou eina ieškoti meilužio, su kuriuo trokšta repetuoti naktimis.
Milda Bartašiūnaitė
Milda Bartašiūnaitė / Viganto Ovadnevo nuotr.

Vardas, pavardė: Milda Bartašiūnaitė-Rudalevičienė.
Gimimo data, vieta: 1980 09 06, Šiauliai. 29 m.
Šeiminė padėtis: „nutekėjusi“.
Šeima: vyras – Saulius (39), sūnus – Vėjas (3,5).
Veikla: žurnalistė, bendradarbiauja su mėnraščiu „Laima“.

V. Ovadnevo nuotr./Milda Bartašiūnaitė su šokių partneriu
V. Ovadnevo nuotr./Milda Bartašiūnaitė su šokių partneriu

Būsi bene pirmoji sekso ekspertė, kuri dalyvaus šokių projekte. Kodėl ir ar lengvai sutikai dalyvauti šiame šou?

Projekto prodiuserei ištariau „taip“ net neišlaukusi subtilios pauzės ir net nesuderinusi naujai iškilusių aplinkybių su šeima. Visi norintys sakyti „o kas, jeigu...“ net nebandė lįsti į akis, nes žino mano aistrą šokiams ir Lotynų Amerikos ritmams.

Pirmoji žinia, kurią paviešino organizatoriai, buvo skandalinga – Milda į projektą eina ieškoti meilužio! Kas tai buvo: reklaminis triukas, tiesa ar pareiškimas, leidžiantis suprasti, kad būsi itin skandalinga dalyvė?

Kadangi jau šešerius metus savo gyvenimą sieju su žurnalistika, patikėk, aš, tardama sakinį ar kitą, jau būnu tikra, kad jis atsidurs antraštėse. Man tai tik žaidimas, kuris labai primena žvejybą, t. y. kai įmerki kabliuką ir lauki, kiek pasipiktinusių bei apsiputojusių davatkų užkibs. Aš iš principo jau nebesakau, kad pajuokavau, nes protingi žmonės ir taip pagauna kampą, o idiotams gali keturlinkas aiškinti – jie vis tiek neįskaitys tarp eilučių.
Tuose penkiuose „skandalingojo“ pranešimo sakiniuose buvo aiškiai įvardyta, kad šokis man yra kaip mylėjimasis, tik vertikalioje padėtyje, tad šokių partneris savaime taps „meilužiu“, ir mūsų pusantros minutės trunkantį „meilės aktą“ tiesiogiai transliuos LNK... Kiekvienas įvairiuose dalykuose įžvelgia tai, ką nori matyti. Vieni mane vadins liežuvio už dantų nelaikančia skandaliste, kiti – tiesiog moterimi, kuri, rizikuodama savo reputacija, daiktus vadina jų tikraisiais vardais.

Kaip sekasi repetuoti šokių aikštelėje? Kai tarėmės dėl interviu, sakei, kad labiausiai norėtum su partneriu repetuoti naktimis... Kodėl?

Nors nuo repeticijų pradžios praėjo beveik du mėnesiai, aš dar neprisišokau ir tebesu apimta tokios euforijos, kad, rodos, galėčiau dieną naktį... Įtariu, jog, iki projekto pradžios likus kelioms dienoms, mano svajonė nebus tokia nepasiekiama. Prisikarksėsiu...

Kokias ambicijas sau keli prieš šį projektą? Eisi laimėti ar tiesiog pasilinksminti?

Pirma – ne eisiu, o eisime, nes be savo nuostabaus šokių partnerio Andriaus Jaracko ant parketo galiu tik porą žingsnių žengti; antra – esu įsitikinusi, kad ir linksminantis niekas nedraudžia laimėti.

V. Ovadnevo nuotr./Milda Bartašiūnaitė-Rudalevičienė
V. Ovadnevo nuotr./Milda Bartašiūnaitė-Rudalevičienė

Yra daug pavyzdžių, kai šokių partneriai ant parketo vėliau tampa ir gyvenimo bendražygiais. Ar Tavo vyro tai nebaugina? Kaip Tu reaguoji į tokį teiginį?

Kai vyro diplomatiškai paklausiau, ar jis nors truputį pavyduliauja, Saulius dar diplomatiškiau atsakė: „O kaip reikia?“ Mes abu manome, kad jei žmogus norės, jis ir po šeimyninės šventės stalo staltiese nueis į kairę. Neslėpsiu – aš patyriau nušvitimą: supratau, kodėl po įvairių projektų duetai sukuria naujas šeimas. Apie tai ir straipsnį parašiau „Laimoje“. Tačiau mus su Andriumi sieja tik vienintelė aistra – šokis. Be to, pažįstame vienas kito antrąsias puses, tad kažkaip be ryšio būtų slapta nuo jų tyrim pyrim...

Lietuvoje išgarsėjai kaip pikantiškų minčių nebijanti išsakyti sekso reikalų ekspertė. Toks įvaizdis Tau padeda ar trukdo gyvenime?

Jei būčiau vyras, mano pikantiški žodžiai neturėtų tokio neigiamo atgarsio, kokio sulaukiu dabar. Kai pradėjau dirbti FHM, žinojau, į kokią peklą kišu galvą, bet mane labai palaikė vyras. Be to, faktas, kad estų bei latvių žurnalai niekaip nesugebėjo rasti formatą atitinkančių vietos „seksperčių“, įgaliojo mane vadintis savotiška pradininke. O savam krašte pranašu nebūsi...

Yra sričių, kuriose geriausiais tampama tik įgijus milžiniškos patirties. Ar būtinas labai audringas seksualinis gyvenimas norint tapti gera intymių reikalų eksperte?

Būtinas periferinis matymas, gebėti netradiciškai mąstyti ir nebijoti eiti prieš srovę.

Koks buvo pats geriausias Tavo meilužis ir kodėl?

Neturėjau meilužių. Na, bent jau ta plačiajai visuomenei suprantama sąvoka. O jei turėsiu, jūs apie tai sužinosite paskutiniai (juokiasi).

Vienoje televizijos laidoje sakei: „Pagimdžiusi patyriau orgazmą.“ Taip iš tiesų buvo ar tiesiog viską perteikei meniškai?

Po šios mano frazės iš tiesų kilo didelis šurmulys. Tai rodo, kokia visuomenė yra neišprususi ne tik sekso, bet ir vaikų atėjimo į šį pasaulį klausimais. Orgazmu vadinama euforija ir staigi emocinė iškrova, po kurios jaučiamas begalinis palengvėjimas. Man taip nutiko, ir tai nėra retas reiškinys gimdymo skyriuose.

Beje, apie orgazmus... Jei reikėtų įvardinti apytikslį jų skaičių, koks jis būtų? Ko reikia, kad orgazmas būtų tobulas?

Du. Na, maksimum tris (juokiasi). Mano orgazmo receptas paprastas: reikia tuščios galvos, pilnos širdies ir sinchroniškumo.

Iš šono gali susidaryti įspūdis, kad gyvenime Tu kalbi tik apie seksą. Ar iš tikrųjų taip yra?

Žinoma! Tik pabundu ryte ir pradedu: „Seksas, seksas, seksas...“ Ką padarysiu, jei esu kviečiama į laidas, kuriose apie TAI kalbama? Niekam neįdomu, kad aš, galbūt, mieliau padiskutuočiau apie makroekonomiką, globalinį atšilimą, švietimo sistemos trūkumus ar burokų derlių...

Nesi dažna viešnia elito vakarėliuose. Tavęs jie netraukia ar tiesiog nesi kviečiama?

Kažkada vieną kartą nuėjau su vyru. Pasijutome atsidūrę tuštybių mugėje, apsisukome ir nuvarėme gerti alaus.

Šiuo metu augini vieną vaiką. Ar nori susilaukti daugiau? Jei taip, kada tai galėtų nutikti?

Jeigu atvirai, dabar jaučiuosi tiek fiziškai, tiek morališkai išsekusi. Turbūt tai lėmė nuolatinis laiko leidimas su sūnumi. Šis šokių projektas iš mamos mane turėtų atversti atgal į moterį.

„Ką padarysiu, jei esu kviečiama į laidas, kuriose apie TAI kalbama? Niekam neįdomu, kad aš, galbūt, mieliau padiskutuočiau apie makroekonomiką, globalinį atšilimą, švietimo sistemos trūkumus ar burokų derlių...“

Milda sako – Milda žino

Nors M. Bartašiūnaitė-Rudalevičienė yra žinomiausia šalies sekso ekspertė, tačiau ji mielai dalija patarimus ir vaikų auginimo bei auklėjimo klausimais. Štai keletas Mildos minčių, pagrįstų asmenine patirtimi auginant sūnų Vėją:

1. Vaikas turi augti su tėvais: jokių atžalos palikimų nors ir pas senelius vienam vakarui. Su šia taisykle teko susitaikyti net mano šokių partneriui, nes po repeticijų salę nuolat šmižinėja mano kūdikis.

2. Netrukdyk vaikui augti ir pačiam tobulėti. Kitaip tariant, stengiuosi kuo rečiau Vėjukui sakyti „negalima“. Bent jau iki tol, kol neįžvelgiu grėsmės jo saugumui. Jau pusės metų būdamas sūnus žinojo, kad lįsti prie šakutės lizdo nedraudžiama, tik reikia žinoti, ką į jį galima kišti.

3. Kuo išsamiau, net nevengiant tarptautinių terminų, aiškinti vaikui reiškinių priežastis ir pasekmes. Todėl sūnus jau žino, kodėl mama ar tėtis kartais gali automobilį pasukti į dešinę net degant raudonam šviesoforo signalui arba kaip reikia elgtis pasiklydus.

4. Kuo dažniau vaiką pažindinti su gamta, mokyti ją saugoti ir mylėti.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius