-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Mis Lietuva 2013“ komisijos nare tapusi Vaida Grikšaitė-Česnauskienė: „Niekada nesigailėjau, kad dalyvavau grožio konkurse“

Prieš daugiau nei dešimtmetį Vaida Grikšaitė-Česnauskienė laimėjo gražiausios lietuvės titulą konkurse „Mis Lietuva 2002“, o šiais metais ji tapo grožio konkurso atrankos komisijos nare. Kartu su Benu Gudeliu, Jogailu Morkūnu, Ramūnu Ziliu ir Leokadija Dabužinskaitė Vaida atrinko 14 merginų, kurios jau rugpjūčio 15 dieną dėl karūnos kovos finale.
Atrankos akimirka
Vaida Grikšaitė-Česnauskienė / Lukas Balandis / BNS nuotr.

„Tai ne pirmas kartas, kuomet sėdžiu komisijoje. Prieš porą metų irgi teko rinkti gražiausią lietuvę. Kokių nors pasikeitimų, ko tikimasi iš pretendenčių ar kaip kitaip yra vertinamas grožis, negalėčiau įžvelgti. Merginos dabar galbūt yra brandesnės, labiau savimi pasitikinčios, drąsesnės. Tačiau ir vėl, negaliu teigti, kad seniau taip nebuvo, nes dalyvavau pati, o tokia ir buvau tada – galėjau kalnus nuversti, netrūko pasitikėjimo savimi. Kiekvienais metais norime išrinkti pačią gražiausią, nes grožis – subtilus dalykas. Mūsų komisijos tikslas yra bendru susitarimu išrinkti tą, kuri atstovaus Lietuvai: savimi pasitikinti, inteligentiška, kultūringa ir jaustųsi savimi“, – portalui Žmonės.lt pasakojo Vaida.

Tituluota gražuolė prisiminė, kaip pačiai teko stovėti prieš komisijos narius. „Beno Gudelio klausimai buvo labai netikėti, o juk pretendentė turi būti drąsi ir nebijoti, nepasimesti įvairiose situacijose. Pati pamenu, kai man atėjus Benas paklausė, kada ketinu tekėti. Aš nesitikėjau tokio klausimo, o komisija kaip tik ir žiūrėjo, kaip sugebu išsisukti nuo aštraus klausimo. Jei ji bus drąsi čia, ji bus drąsi ir tarptautiniame konkurse“, – teigė Vaida.

Gražuolė pripažino, kad daugelis susidaro klaidingą įvaizdį, jog nuvykus į tarptautinį konkursą tik gulima prie baseino, pramogaujama ir nieko neveikiama. „Anaiptol! Tai sunkus ir juodas darbas. Visą mėnesį nuo šešių ryto turi būti pasiruošusi, susitvarkiusi, geros nuotaikos... Mergina atėjusi į atranką turi žinoti, ko čia atėjo. Ne tik nugalėti, bet ir sunkiai dirbti, parodyti rezultatus“, – atviravo V.Grikšaitė-Česnauskienė.

„Man tada buvo 18-ka, kai dalyvavau. Buvo gražus gyvenimo etapas, todėl patarčiau visoms merginoms tai išbandyti ir patirti. Tai gera pasitikėjimo savimi mokykla moteriai, kaip save pateikti, kaip elgtis vienoje ar kitoje situacijoje. Konkurso repeticijos yra neįkainojamos pamokos, nes dirba profesionalūs žmonės. Turime puikių pavyzdžių, kai šie konkursai būna laiptelis į ką nors: Jurgita Jurkutė, Ieva Gervinskaitė ir daugelis kitų merginų, kurioms dalyvavimas „Mis Lietuva“ davė pradžią ir dabar jų vardai vis dar yra žinomi“, – portalui Žmonės.lt pasakojo Vaida.

Paklausta, ar dar kartą sutiktų dalyvauti grožio konkurse, Vaida nė nemirktelėjo: „Prisimenu viską su geriausiomis emocijomis. Labai stengiausi, kiekviena detalė buvo apgalvota, buvo ir kažkokių kalbų užkulisiuose, bet aš į jas nekreipiau dėmesio. Jei atsukčiau laiką atgal, tikrai pakartočiau. O ar ryžčiausi dalyvauti „Misis Lietuva“ konkurse? Gal ir pagalvosiu, kai bus organizuojamas, dabar turiu įsipareigojimų, viską turi derinti su šeima.“

Atrankos akimirka
Atrankos akimirka

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius