-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mokslus gimnazijoje ir modelio karjerą derinanti Eglė Jezepčikaitė: „Svajoju apie itališko „Vogue“ viršelį“

Modelių agentūros „Modilina” manekenė Eglė Jezepčikaitė (18) dar tik dvyliktokė, tad darbą mados industrijoje jai tenka derinti su pamokomis Druskininkų „Ryto” gimnazijoje. Gal todėl, šiemet baigusi mokslus Eglė neskubės pildyti prašymo stoti į aukštąją mokyklą. Kaip sakė, dabar reikia dirbti.
Eglė Jezepčikaitė
Eglė Jezepčikaitė / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.
Eglė Jezepčikaitė
Eglė Jezepčikaitė

„Turiu pabaigti mokslus, išsilaikyti egzaminus, todėl važinėju tik į pavienius darbas, kur užtrunku vieną ar dvi dienas. O kai turiu laisvesnio laiko, išvažiuoju ilgesniam laikui“, – Žmonės.lt sakė „Modilinos“ gimtadienio šventėje sutikta mergina.

Visą šią vasarą ir rudenį E.Jezepčikaitė praleido Niujorke, kuris maloniai ją priėmė į savo glėbį. „Būdama kituose miestuos labai pasiilgtu namų, o ten nebuvo taip sunku. Pradžioje buvo labai daug kastingų, padariau nemažai fotosesijų įvairių šalių žurnalams. Tad šią vasarą papildžiau savo „buką“, – darbais, kuriuos pavyko nuveikti JAV, džiaugėsi Eglė.

Paklausta, kaip prasidėjo jos kelias į modelių pasaulį, mergina patikino, kad pati į atrankas niekada nėjo. Tiesiog prieš gerus kelerius metus ją, stovinčią su klasės draugais Amsterdamo oro uoste, pastebėjo modelių agentūros vadovė Jolanta Sadauskienė.

Nors žino, kokie pavojai kartais tyko į mados pasaulį pasinėrusių merginų, E.Jezepčikaitė tikina, kad jų nebijo. „Nes aš savimi pasitikiu. Jei norėsi narkotikų, jų ir čia rasi bet kur. Man niekas nieko nėra siūlęs per prievartą. Man tai nėra aktualu, todėl ir negąsdina“, – tvirtai savo nuomonės laikosi Eglė.

Tad šiais metais baigusi mokslus manekene ketina dirbti daugiau ir intensyviau. Pasak jos, modelio darbas yra toks, kuris ilgai nelaukia, o studijos, jei nori, tikrai palauks. Juo labiau, kad Eglė dar nežino, kokią specialybę norėtų studijuoti. Nors svarsto apie psichologijos studijas, mergina tikina, kad dabar tiesiog nori dirbti ir keliauti, būtent tai darydama ji ir supras, su kuo nori sieti gyvenimą. 

E.Jezepčikaitės nuotrauka jau buvo papuošusi turkiškąjį „Vogue“, tačiau merginos svajonė – itališko „Vogue“ viršelis. „Aš tikiuosi, kad vieną dieną ant jo būsiu“, – Žmonės.lt sakė mergina.  

Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Eglė Jezepčikaitė su tėvais
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Eglė Jezepčikaitė su tėvais

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius