-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Natalija Bunkė surengė fotosesiją pajūryje: „Dabar turiu gražią figūrą, galiu nekompleksuoti“

Vasarai persiritus į antrą pusę Natalija Bunkė nusprendė įsiamžinti naujoje fotosesijoje. Nusimetusi drabužius ji pozavo Karklės paplūdimyje.
Natalija Bunkė
Natalija Bunkė / Gabijos Monikos Vainiutės nuotr.

„Norėjau vasariškos fotosesijos sau. Tiesiog nusprendžiau, kad reikia atnaujinti nuotraukas, pasipildyti portfolio. Labai džiaugiuosi pavykusiais kadrais“, – Žmonės.lt džiaugėsi Natalija.

Prieš porą savaičių vykusioje fotosesijoje dainininkę įamžino jos jau spėta pamėgti fotografė Gabija Monika Vainiutė. Prieš jos objektyvą Natalija pozavo jau ne kartą – ir viena, ir su seserimi Kristina Ivanova, ir su grupės „Pop Ladies“ merginomis.

Gabijos Monikos Vainiutės nuotr./Natalija Bunkė
Gabijos Monikos Vainiutės nuotr./Natalija Bunkė
Gabijos Monikos Vainiutės nuotr./Natalija Bunkė
Gabijos Monikos Vainiutės nuotr./Natalija Bunkė

„Jaučiu, jog su Gabija jau mums sekasi dirbti kartu. Ji moka mane gražiai prigauti net nepozuojant – pavyksta puikios nuotraukos, labai ja žaviuosi“, – sakė Natalija.

Juodai baltuose kadruose – Baltijos jūra, akmenuotas krantas, kopos. Pastaruoju metu itin išgražėjusi Natalija čia pozuoja vilkėdama specialiai jai Godos Alijevos kurtą glaustinukę, kurią puošia drąsus užrašas „Queen of Fuc*ing Everything“.

Gabijos Monikos Vainiutės nuotr./Natalija Bunkė
Gabijos Monikos Vainiutės nuotr./Natalija Bunkė

Pasak Natalijos, tokią frazę ji pasirinko neatsitiktinai. Esą ją jai padiktavo pats gyvenimas. „Mes, moterys, galime viską. Jeigu norime kažką keisti – tai ir keičiame. Ir niekada nepasiduodame. Per 33 metus man gyvenimas pamėtėjo visko – buvo ir šilto, ir šalto. Buvo ir suklupimų, visko. Tačiau visuomet stojuosi ir einu toliau. Ir net jei kas man numeta karūną – pasikeliu ir užsidedu pati“, – Žmonės.lt komentavo Natalija.

Dainininkė džiaugiasi, kad šioje fotosesijoje nesidrovėdama galėjo apsivilkti kūno linkius išryškinančią glaustinukę. „Dabar turiu gražią figūrą, galiu sau leisti nekompleksuoti dėl papildomų kilogramų, nes jų tiesiog nėra. Gal net norėčiau priaugti vieną kitą, tačiau svoris pats krenta“, – tikino ji.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius