-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujas Erikos Santos vaizdo įrašas: sveikina su šventėmis, dėkoja paaukojusiems ir prašo dar

Kelis kartus viešai prakalbusi „apie labai sunkią savo sveikatos būklę“, JAV gyvenanti buvusi televizijos projektų dalyvė Erika Santos dar kartą kreipėsi į visus, prašydama padėti. Antrąją Kalėdų dieną Erika išplatino vaizdo įrašą, kuriame dėkoja ištiesusiems pagalbos ranką, tačiau teigia, kad pinigų jos gydymui vis dar trūksta.
Erika Santos
Erika Santos / Stop kadras

Apie tai, kad sunkiai serga, E.Santos pranešė dar lapkričio pabaigoje. Moteris neatskleidė savo diagnozės, bet tikino, kad jai būtina atlikti operaciją, nes kitaip liga gali pasiglemžti gyvybę.

Po kelių savaičių moteris išplatino vaizdo įrašą, kuriame atvirai prabilo apie savo jausmus ir savijautą: „Per šias Kalėdas turiu tik vieną norą – gyventi“, – sakė ji.

TAIP PAT SKAITYKITE: Erika Santos prašo pagalbos: „Net „supermoteris“ gali prarasti savo galias“

Asmeninio albumo nuotr./Erika Santos
Asmeninio albumo nuotr./Erika Santos

Antrą Kalėdų dieną Erika Santos pasidalino dar vienu įrašu, kuriame dėkoja visiems, kurie liko neabejingi jos prašymui padėti.

„Dėkoju visiems už kalėdinius sveikinimus. Tai pirmieji metai, kai sulaukiau tiek daug palinkėjimų sveikti, už ką esu labai dėkinga. Tikiu stebuklais. Nuo šiol aš į viską žiūrėsiu pozityviai, nesvarbu, kiek laiko gyvensiu. Gali būti, kad tai yra paskutinis mano vaizdo įrašas, bet aš jaučiuosi sveika“, – kalbėjo Erika.

VIDEO: Erika Santos Christmas THANKS 2016

Tačiau moteris teigė, kad pinigų operacijai vis dar trūksta: „Tikiuosi, tai nėra mano paskutinės Kalėdos. Operacija, kurios man reikia, turėtų būti sausį. Tačiau vis dar trūksta daug pinigų. Jei kiekvienas iš mano draugų bent truputį mane paremtų, viskas vyktų greičiau ir aš išlikčiau tokia visą gyvenimą.“

E.Santos asmeniškai dėkojo bičiuliams bei artimiesiems, kurie ją visą laiką palaikė ir buvo šalia net sunkiausiomis akimirkomis. Taip pat tiems, kurie asmeniškai Erikos nepažįsta, tačiau aukoja operacijai.

„Tikiuosi, kad jums patiko mano apranga. Jos nevilkėjau jau kokius 5 metus. Bet jei ne dabar, tai kada? Žodžiu, jau jaučiuosi pavargusi. Myliu jus visus, sveikinu su šventėmis. Pasimatysime kitą kartą, aš būsiu pozityvi“, – vaizdo įrašo pabaigoje kalbėjo Erika Santos.

TAIP PAT SKAITYKITE: Apie sunkią ligą prabilusi Erika Santos išplatino jautrų vaizdo įrašą: „Turiu tik vieną norą – gyventi“

VIDEO: Erika Santos Christmas Wish 2016

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius