-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Neįsivaizduoju vasaros be…

Vasara visuomet asocijuojasi su atostogomis ir atokvėpiu. Tačiau geras poilsis neįmanomas be pamėgtų smulkmenų. Kiekvienas žmogus turi ypatingų, tik šiltajam metų laikui atėjus būdingų įpročių.
Rimas Valeikis
Rimas Valeikis / Viganto Ovadnevo nuotr.
Viganto Ovadnevo nuotr./Maksas Melmanas
Viganto Ovadnevo nuotr./Maksas Melmanas

Maksas Melmanas (32)
Ledus valgo žiemą

„Kad ir kaip būtų banalu, bet be jūros aš neįsivaizduoju vasaros ir, žinoma, be dviračio, futbolo, akinių nuo saulės, – sako grupės „Biplan“ lyderis Maksas. – Dar be žemuogių ir krapų kvapo.“
O štai ledų vasarą Maksas valgo retai. „Gal ir keista, bet jų aš dažniau smaližiauju žiemą“, – teigia muzikantas.

Asmeninio albumo nuotr./"Tikroji išdykėlė" Aušrinė Gerikienė
Asmeninio albumo nuotr./"Tikroji išdykėlė" Aušrinė Gerikienė

Aušrinė Gerikienė (39)
Namuose vaikštau nuoga

„Vasaros neįsivaizduoju be jūros, kremo nuo saulės ir, savaime aišku, be bikinio. Kadangi Lietuvą užplūdo tokie karščiai, namuose vaikštau nuoga, nes tai geriausias būdas neperkaisti, – intriguoja „Tikroji išdykėlė“ Aušrinė, šaltibarščius šiltuoju metų laiku valganti kiekvieną dieną.

Rimas Valeikis (33)
Žemuogės ir baravykai

„Be žemuogių! – išklausęs mūsų „Savaitės temos“ klausimą išpyškina Rimas. – Dar be pirmyn ir atgal perplaukto ežero, beprotiško karščio, gulėjimo saulėkaitoje, smarkaus lietaus ir paskui iš po samanų sproginėjančių baravykų. Štai ir nupiešiau idealios vasaros vaizdelį.“

Gretos Skaraitienės nuotr./Kristina Savickytė-Damanskienė
Gretos Skaraitienės nuotr./Kristina Savickytė-Damanskienė

Kristina Savickytė-Damanskienė (34)
Tas nuostabus pušų ir jūros kvapas...

„Šaltibarščiai, sijonas, nuo saulės įkaitęs automobilis, pušų ir jūros kvapas – tai, turbūt, pagrindiniai dalykai, man primenantys vasarą“, – šypsosi aktorė.

Tomo Kapočiaus nuotr./Dalia Teišerskytė
Tomo Kapočiaus nuotr./Dalia Teišerskytė

Dalia Teišerskytė (65)
Gera sukišti rankas į žemę

„Didžiulį malonumą man vasarą teikia galimybė sukišti rankas į žemę ir visą blogį palikti joje. Gera rūpintis gėlėmis – jų, žydinčių, pilnas mano sodas ir net balkonas. Labai mėgstu žemuoges. Kai važiuodama greitkeliu jų išvystu pakelėje, tada man prasideda tikra vasara. Šio metų laiko neįsivaizduoju be šviesių drabužių, kelionių automobiliu su atidarytu langu neįjungiant kondicionieriaus.
Kai Lietuvą pasiekia dideli karščiai, norisi tik gulėti ir skaityti knygas. Vasarą leidžiu sau nieko negaminti. Visada namuose turiu braškių, žemuogių, trešnių, mėlynių. Kaip skanu jas valgyti su pienu ir medumi! Truputį vaikiška, bet labai gera...“ – sako Seimo narė ir poetė.

Gedimino Žilinsko nuotr./Aistė Jasaitytė
Gedimino Žilinsko nuotr./Aistė Jasaitytė

Aistė Jasaitytė (29)
Vasara – metas save pamilti

„Be saulės, žalumos, gėlių ir vandens neįsivaizduoju vasaros, – pradeda vardyti šiuo metu dukrytę auginanti Aistė Jasaitytė. – Dar be šalto vyno ir ožkos sūrio. Labai juos mėgstu. Vasara – tai metas, kai džiaugiuosi gyvenimu, kai labiausiai myliu save, kai norisi šypsotis ir laiką leisti su smagia draugų kompanija.
Be to, vasaros neįsivaizduoju be suknelės ir lengvų pirštinaičių, akinių nuo saulės ir ryškiai raudonų lūpų dažų. Būtinai valgau žarijose keptas bulves ir šviežią žuvį. Mmm, kaip skanu...“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius