Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Nijolė Narmontaitė: „Plaukus persidažiau ne dėl vaidmens“

Nijole, vasario mėnesį pasirodysite TV3 seriale „Kelias namo“. Koks bus Jūsų personažas?
Nijolė Narmontaitė
Nijolė Narmontaitė / TV3 archyvo nuotr.

Vaidinsiu pagrindinio veikėjo žmoną Vidą. Mano sutuoktinis seriale bus Nacionalinio parko direktorius, kuriam itin rūpi ekologija. O mano herojei už gamtos puoselėjimą svarbesni šeimos reikalai, paprastesni rūpesčiai. Vida labai mėgsta vadovauti, todėl savo būdu daugelį erzina. O dar ta greita jos kalbėjimo maniera... Tokio personažo lietuviškuose serialuose dar nebuvo (šypteli).

Šis serialas iš kitų išsiskiria tuo, kad jame vyraus ekologinės problemos. Ar Jums ši tema artima?

Labai! Su vyru visuomet kruopščiai rūšiuojame šiukšles. Visada tvarkingai atskiriame atliekas ir išmetame jas ten, kur reikia. Nešiukšliname ir gamtoje – surenkame atliekas į maišelius ir viską išmetame į šiukšliadėžę.

Šiuo metu televizijoje apstu lietuviškų serialų, kurie palengva iš rinkos išstumia meksikietišką produkciją. Ar tai Jus džiugina?

Žinoma! Smagiausia, kad lietuvių aktoriai turi užtektinai darbo. Galime tarpusavyje bendrauti – puiku! Žinote, mane baigia „užbombarduoti“ Australijos, Amerikos ir Kanados lietuviai. Jie žiūri visus serialus, kuriuose vaidinu. Kiek žinau, Lietuvoje gyvenantys tautiečiai įrašinėja kiekvieną seriją ir siunčia savo giminaičiams į užsienį. Pavyzdžiui, Australijoje vietiniai yra atsidarę specialų nuomos punktą, kuriame galima išsinuomoti kompaktines plokšteles su lietuviškais serialais. Manau, tai pats didžiausias įvertinimas (šypteli).

Minėjote, kad iš užsienio lietuvių sulaukėte ir netikėtos dovanos.

Taip, praėjusiais metais lankiausi Australijoje. Ten sutikau mielus lietuvius, kurie užkalbino mane ir pagyrė mano vaidybą. Senoliai išdavė, kad vakarais apsivelka pižamas, sugula į lovą ir kaip didžiausią stebuklą žiūri lietuvišką kiną. Ir tai dar ne viskas – susitikimo metu žavi senolė iš džiaugsmo nusisegė nuo kaklo perlų karolius ir kaip padėkos simbolį juos padovanojo man.

Teko girdėti, kad dėl serialo „Kelias namo“ pasišviesinote plaukus. Ar tai tiesa?

Taip tiesiog daugelis juokauja. Šukuoseną pasikeičiau anksčiau, nei buvau pakviesta prisidėti prie kūrybinės serialo komandos. Plaukus persidažiau ne dėl vaidmens. Tačiau kūrybinė grupė labai apsidžiaugė mano išvaizdos pokyčiais – esą jie idealiai tinka mano vaidinamam personažui (šypteli).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius