-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nikolas Kin savo magija nepapirko Lietuvos, tačiau aikčioti privertė Ukrainą

Lietuvis iliuzionistas Nikolas Kin savo triukais ir charizma papirko Ukrainos publiką. Pasirodęs televizijos šou „Fenomenas“ jis susilaukė daugybės gerbėjų simpatijų ir karšto palaikymo, nors vėliau iš projekto iškrito.
Paskutinįjį lapkričio sekmadienio vakarą vyko trečiasis TV3 projekto „Lietuvos talentai“ pusfinalis. Vilniaus Ūkio banko teatro arenos scenoje pasirodė dar vienas dalyvių dešimtukas. Žiūrovai ir komisija į finalą išsiuntė vadinamuosius trikerius „Kaprex“ ir breikerius „Real time modify“ iš Šiaulių.
Nikolas Kin / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.
Temos: 2 TV Nicholas Kin

Nikolą Kin Lietuvos žiūrovai per televiziją galėjo išvysti 2009-ųjų lapkričio pabaigoje – tuomet vaikinas mėgino laimę projekte „Lietuvos talentai“. Tačiau patekęs į pusfinalį, magas komisijos nesužavėjo, tad ir negavo vietos finale.

2010-ųjų pradžioje Nikolas Kin sulaukė dėmesio iš laidos „Farai“. Naujos kartos iliuzionistu vadinamas vaikinas buvo nufilmuotas, kai po pasirodymo vieno Kauno klubo darbuotojai iškvietė policijos pareigūnus ir medikus. Paaiškėjo, kad atlikdamas itin pavojingą triuką magas patyrė rimtą traumą – peiliu persipjovė ranką. Tąsyk Nikolas Kin tikino pirmąsyk patyręs tokią nesėkmę.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Vilniuje esančiame Lietuvos vaikų ir jaunimo centre jau prasidėjo pirmieji naujojo TV3 aou Lietuvos talentai filmavimai. Gerbėjų pilnoje salėje netrūko pasipiktinimo ir džiaugsmo aūksnių bei žavingųjų komisijos narių  Marijono Mikutavičiaus, Rūtos `čiogolevaitės ir Adolfo Večerskio sąmojų.
Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Nikolas Kin

Kurį laiką apie iliuzionistą buvo nieko negirdėti, kol jis su trenksmu nepasirodė Ukrainos televizijoje STB. Lietuvis ryžosi dalyvauti pramoginėje laidoje „Fenomenas“. Tai – ukrainietiška visame pasaulyje garsaus iliuzionisto Uri Gellerio šou versija. Projekto dalyviai varžosi tiesioginiame eteryje demonstruodami neįtikėtinus sugebėjimus – telekinezę, telepatiją, hipnozę, levitaciją ar ateities spėjimą. Laimėtojui tenka „Pagrindinio Ukrainos fenomeno“ titulas ir piniginis prizas.

Deja, Nikolas Kin į pirmąją vietą nebepretenduoja, mat iš projekto iškrito, tačiau lietuvis neabejotinai prasiplėtė gerbėjų ratą ir įnešė į Ukrainos tiesioginį eterį dalelę lietuviškumo.

Lietuviški žodžiai – kiekvienoje programoje

Ne sykį „Fenomene“ pasirodęs Nikolas Kin kaskart su žiūrovais sveikindavosi ne tik rusiškai, bet pirmiausia lietuviškai. Laidos pabaigoje iš Kauno kilęs vaikinas taip pat nevengė kalbėti gimtąja kalba – „Visiems noriu pasakyti ačiū“, „Aušryte, Emilyte, aš jus myliu“, – po pasirodymo šaukė magas.

24-erių Nikolo Kin tikrasis vardas yra Nikolajus Jegorovas. Šiuo metu Ukrainoje gyvenantis iliuzionistas gimė Kaune, Kauno technologijos universitete baigė psichologijos mokslus, taip pat yra gavęs tarptautinį Eksperimentinės psichologijos bakalauro diplomą Oksfordo universitete. Nikolas Kin yra susituokęs, turi dvejų su puse dukrą Emili. Į ukrainiečių projektą lietuvis tikino ėjęs dėl jos.

„Šiame šou tikiuosi sutikti bendraminčių, su kuriais galėsime atnešti naudos ne tik valstybei, bet ir visam pasauliui. Aš už tai, kad mes suvienytume savo galimybes. Viliuosi, kad „Fenomeno“ vardas man padės tai pasiekti“, – prieš dalyvaudamas projekte sakė Nikolas Kin.

Nikolo Kin pasirodymas šou „Fenomenas“ spalio 17-ąją:

Nikolo Kin pasirodymas šou „Fenomenas“ spalio 3-iąją:

Nikolo Kin pasirodymas šou „Fenomenas“ spalio 10-ąją:

Nikolas Kin „Lietuvos talentų“ atrankoje:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius