-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paskutinė Rūlės gyvenimo kelionė: atsisveikinti į Marijampolę atvyko „Kelio į žvaigždes“ kolegos

Realybės šou „Kelias į žvaigždes“ išgarsėjęs marijampolietis Rolandas Skripkaitis-Rūlė sekmadienį baigė savo gyvenimo kelionę. Paskutinį kartą su juo atsisveikinti į Marijampolę atvyko jo artimieji, buvę kolegos ir projekto bendražygiai. Amžino poilsio kūrėjas atgulė Marijampolės senosiose kapinėse.
Atsisveikinimas su Rolandu Skripkaičiu-Rūle Marijampolėje
Atsisveikinimas su Rolandu Skripkaičiu-Rūle Marijampolėje / Ritos Stankevičiūtės nuotr.

Nuo sekmadienio ryto į Marijampolėje esančius laidojimo namus „Sustojęs laikas“ rinkosi jo artimieji, draugai, kolegos.

Pagerbti jo atminimo atvyko ir šou „Kelias į žvaigždes“ bendražygiai – ryšius palaikę Arvydas Martinėnas-Vudis, Vilija Matačiūnaitė, Vilius Krivickas ir Haroldas Šklėrius.

Ritos Stankevičiūtės nuotr./Atsisveikinimas su Rolandu Skripkaičiu-Rūle Marijampolėje
Ritos Stankevičiūtės nuotr./Atsisveikinimas su Rolandu Skripkaičiu-Rūle Marijampolėje
Ritos Stankevičiūtės nuotr./Atsisveikinimas su Rolandu Skripkaičiu-Rūle Marijampolėje
Ritos Stankevičiūtės nuotr./Atsisveikinimas su Rolandu Skripkaičiu-Rūle Marijampolėje

Norintieji atsisveikinti su velioniu į laidojimo namus rinkosi ir šeštadienį.

Amžinojo poilsio Rolandas Skripkaitis-Rūlė sekmadienio popietę atgulė gimtojoje Marijampolėje. Urna su jo palaikais palaidota senosiose miesto kapinėse.

Fotogalerija:

Žmonės.lt primena, kad R.Skripkaičio-Rūlės kūnas trečiadienį rastas Šešupės upėje. Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Netikėta Rūlės mirtis sukrėtė jo artimuosius, draugus, gerbėjus ir paliko daug klausimų. Dalis jį pažinojusių bendražygių ir kolegų pasidalijo savo mintimis bei prisiminimais.

Savo vienu artimiausiu draugu ilgus metus Rūlę laikęs Arvydas Martinėnas-Vudis portalui Žmonės.lt sakė, kad projekto jiedu ilgą laiką netgi gyveno kartu, kol sukūrė šeimas. Anot Vudžio, Rūlė buvo nepailstantis kūrėjas, kurio tekstai – gilūs, prasmingi.

Arvydas jam negailėjo gražių žodžių. „Rolandas visada buvo savotiškas, toks prie bajerio, daug juokaudavo. Būdavo linksmas, kartais ir liūdnas. Kaip tikras menininkas. Nebuvome paaugliai, bet elgėmės kaip paaugliai“.

Martyno Vizbelio nuotr./Rolandas Skripkaitis-Rūlė (centre) ir Arvydas Martinėnas-Vudis
Martyno Vizbelio nuotr./Rolandas Skripkaitis-Rūlė (centre) ir Arvydas Martinėnas-Vudis

Vienas iš „Kelio į žvaigždes“ vadovų, šou vedėjas Arūnas Valinskas Žmonės.lt sakė, kad jaučiasi it netekęs savo kūrybinės šeimos nario. Anot A.Valinsko, R.Skripkaitis-Rūlė buvo maištingos sielos žmogus.

„Galima drąsiai sakyti, kad jis buvo maištininkas. Kartais jis būdavo net sunkiai valdomas ir tuo iš dalies net didžiavosi. Visgi buvo talentingas kaip kūrėjas, bet, galiu pasakyti, kad šiek tiek prie tinginio. Na, bet mes visi tokie esam“, – Žmonės.lt pasakojo A.Valinskas.

Atlikėja Donata Virbilaitė su Rūle iki šiol palaikė ryšį. Ji jautriai atsiliepė apie velionį draugą – anot jos, jis buvo „ne šio pasaulio žmogus, pernelyg jautri ir gili siela, pasislėpusi po humoro kauke, neišgirstas talentas iš didžiosios raidės“. Ji taip pat prisiminė paskutinį pokalbį su bičiuliu.

„Viskas gerai, paršeli, aš suprantu“, – pasakei man per paskutinį mūsų pokalbį. Ir nors buvai liūdnas, bet aš tada nesupratau, kad tai bus paskutiniai tavo man pasakyti žodžiai“, – dalijosi D.Virbilaitė.

Apie Rolandą Skripkaitį-Rūlę jautriai pasisakė ir jo broliu vadintas Vilius Krivickas. Feisbuko paskyroje jis paviešino jausmingą žinutę.

„Jis buvo neeilinė asmenybė, su savo pasaulėžiūra, su savo pasauliu... Jis buvo kitoks.. Jis buvo tikras.. Vieni jį mylėjo, kitiems jis nepatiko, bet jis visada buvo sąžiningas prieš save ir prieš kitus...“, – dalijosi V.Krivickas.

Rūlę prisiminė ir antrojo „Kelio į žvaigždes“ sezono nugalėtojas Merūnas Vitulskis. „Labai gaila, kai tikriausi žmonės išeina… Ilsėkis ramybėje…“, – rašė Merūnas.

Atlikėja Vilija Matačiūnaitė su Rūle artimą ryšį palaikė iki sekmadienio, kai vyras dingo. Portalui kauno.diena.lt ji sakė, kad jiedu daugiausiai kalbėdavo dvasinėmis temomis, apie kūrybą, o lemtingą dieną jis jai atsiuntė savo dainų rankraščius.

Po jo mirties portalas Žmonės.lt taip pat sulaukė jo bičiulio, kuris panoro likti anonimu, laiško su dar negirdėta kūrėjo daina.

Portalui jis pasakojo, kad vieną iš paskutinių savo kūrinių R.Skripkaitis-Rūlė atsiuntė prieš nelaimę sekmadienį.

„Manau, jog tai buvo jo paskutinė žinutė, kurią norėjo perduoti savo gerbėjams.. Taip pat norėjo, kad daina taptų hitu“, – Žmonės.lt sakė anonimu likęs Rūlės draugas.

Kur pranešti ir ieškoti pagalbos
Jei reikia skubios pagalbos
Skambinkite pagalbos telefonu 112
Jei esate savižudybės krizėje, arba ieškote pagalbos kitam
Jei patyrėte smurtą
Jei reikalinga emocinė (psichologinė) pagalba telefonu, arba internetu
Jei esi vaikas ir tau reikalinga pagalba
Jei reikia pagalbos vaiko teisių klausimais
Skambinkite pagalbos telefonu 8 800 10 800 arba rašykite žinutę Valstybės vaiko teisių apsaugos ir įvaikinimo tarnyba prie Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos pokalbių laukelyje „Pasikalbėkime“. Pranešti apie pažeidimą galima vaiko teisių apsaugos skyriuose, užpildant formą Tarnybos interneto svetainėje, arba skambinti telefonu 112.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius