Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Per Marijono koncertą Londone ant scenos susižadėjo lietuvių pora

Marijonas Mikutavičius į antrąjį savo koncertą Londone surinko 2 tūkstančius žiūrovų. Puikiai nusiteikusi publika padėjo vienam žinomiausių Lietuvos atlikėjų sukurti išskirtinį pasirodymą. Praėjusį sekmadienį „HMV Forum“ scenoje buvo ne tik dainuojama – publikos akivaizdoje susižadėjo lietuvių pora, rašo tiesa.com.
Marijono Mikutavičiaus koncertas Londone
Marijono Mikutavičiaus koncertas Londone / Tiesa.com nuotr.
Tiesa.com nuotr./Marijono Mikutavičiaus koncertas Londone
Tiesa.com nuotr./Marijono koncertas Londone

Pirmajame salės aukšte susirinkę lietuviai ėmė šėlti su pirmomis dainomis. O neįpusėjus koncertui išsijudino ir žiūrovai balkone. Atrodė, kad jie moka visų Marijono kūrinių žodžius.

„Publika buvo nuostabi. Tai buvo vienas geriausių koncertų mano gyvenime. Tai sakau tikrai ne dėl to, kad noriu pataikauti. Kad žmonės taip dvi valandas nuoširdžiai palaikytų, ir su tokiu džiaugsmu, ir su nuotaika... ir garsas buvo labai geras. Mums scenoje buvo labai jauku dirbti“, – portalui tiesa.com po koncerto Londone kalbėjo Marijonas Mikutavičius.

 Piršlybos ant scenos

Įpusėjus koncertui Marijonas į sceną pakvietė du žiūrovus – Renatą ir Vaivą. Vaikinas prieš publiką priklaupė ant kelio ir paprašė merginos rankos. Vaiva po akimirkos tarė „taip“  ir publika pratrūko ovacijomis.

Tiesa.com nuotr./Per Marijono koncertą Londone ant scenos susižadėjo Renatas ir Vaiva.
Per Marijono koncertą  susižadėjo Renatas ir Vaiva

M.Mikutavičius po koncerto atskleidė, kad Renatas jam parašė žinutę „Facebook“ tinkle ir paprašė leisti pasipiršti savo merginai scenoje. „To dar nė viename koncerte nėra buvę“, – šypsojosi atlikėjas.

Staigmenų publikai buvo paruošęs ir pats Marijonas su grupe. Jie viduryje koncerto užtraukė Džordanos Butkutės dainos „Nemylėjau tavęs“ priedainį. Tai akimirksniu užvedė publiką.

Tiesa.com nuotr./Per Marijono koncertą Londone ant scenos susižadėjo Renatas ir Vaiva.
Renatas ir Vaiva

Be to, M.Mikutavičius su publika kartu dainavo daugelį savo dainų: „Nebetyli sirgaliai“, „Ar mylit ją jūs“, „Trys milijonai“, „Velnias, man patinka Kalėdos“. Tiesa, žodį Kalėdos Marijonas pakeitė Velykomis.

Jungtinės Karalystės sostinėje gyvenantys lietuviai sako, kad šį koncertą galima vadinti geriausiu atlikėjo iš Lietuvos pasirodymu Londone per pastaruosius metus.

Siūlome pasižiūrėti vaizdo medžiagą iš M.Mikutavičiaus koncerto:

VIDEO: M.Mikutavičiaus koncerte Londone ant scenos susižadėjo pora

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius