-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pirmąsyk drauge už didžėjaus pulto stojusios Erica Jennings ir Ugnė Skonsmanaitė: „Mes jus dar nustebinsim!“

Vėlų penktadienio vakarą menų fabrike „Loftas“ viešėjusios ryškaus įvaizdžio britų dainininkės Ebony Bones pasirodymą „apšildė“ dvi žinomos lietuvės – Erica Jennings ir Ugnė Skonsmanaitė.
Erica Jennings ir Ugnė Skonsmanaitė
Erica Jennings ir Ugnė Skonsmanaitė / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Pirmą kartą kartu už pulto stojusios merginos pasipuošė spalvotais perukais ir viso pasirodymo metu šoko ir linksminosi. Nors techniškai jų didžėjavimas ir nebuvo aukščiausio lygio, publika liko patenkinta Ericos ir Ugnės pastangomis.

Po pasirodymo jos 15min.lt prisipažino anksčiau tik pusiau juokais mėgindavusios didžėjauti. „Teko pabūti prie pulto, bet taip, kad būtume vienos, pačios prisiimtume atsakomybę už pasirodymą ir niekas šalia nepadėtų – grojame pirmą kartą“, – sakė merginos.

Pasak Ugnės, jos turėjo groti po vieną, tačiau nutarė, kad dviese bus smagiau. „Kadangi ir gyvenime esame draugės, nusprendėme, kad bus saugiau, linksmiau dviese ir toks bendradarbiavimas mums atrodo vykęs“, – sakė televizijos laidų vedėja.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Erica Jennings ir Ugnė Skonsmanaitė
Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Erica Jennings ir Ugnė Skonsmanaitė

Tiek Erica, tiek Ugnė tikino grotą muziką derinusios stilistiškai prie pagrindinės vakaro viešnios. Jos garbei merginos pasipuošė spalvotais perukais. „Norėjome solidarizuotis su Ebony Bones, įlieti žmonėms tos nuotaikos, kuri jų laukia, bandėme supanašėti su margomis atikėjos šokėjomis, kurios dažniausiai dėvi panašius perukus. Mūsų net Daiva Starinskaitė, kuri yra mūsų draugė, nepažino“, – krykštaudamos pasakojo jos.

E.Jennings, paklausta, ar neketina su Ugne pasirodyti drauge ir ateityje, ar net sukurti bendrą projektą, nepagailėjo intrigos. „Visko gali būti, kol kas galime pasakyti tik tiek – laukite staigmenų ir mes tikrai jus dar nustebinsim!“ – šypsojosi dainininkė.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Erica Jennings ir Ugnė Skonsmanaitė
Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Erica Jennings ir Ugnė Skonsmanaitė

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius