-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po dviejų savaičių pertraukos Vytautas Šapranauskas pasirodė „Chorų karų“ eteryje

Praėjo lygiai dvi savaitės, kuomet aktorius ir TV3 televizijos vedėjas Vytautas Šapranauskas (54) nesirodė televizijos eteryje. Nors buvo spėliojama, kur aktorius galėjo prapulti, praėjusios savaitės viduryje paaiškėjo, kad jis gulėjo ligoninėje pakirstas plaučių uždegimo.
Vytautas Šapranauskas
Vytautas Šapranauskas / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.

Aktorius V.Šapranauskas du kartus nepasirodė tiesioginėje TV3 „Chorų karų“ transliacijoje. Maža to,  aktorius nepasirodė ir  kovo 25-ąją vykusiame TV3 20-mečio klipo filmavime bei buvo atšauktas jo „Juodojo humoro turo“ pasirodymas Vilniuje.

Nors priežastys, dėl kurių aktorius nepasirodė antroje laidoje, nebuvo garsiai įvardijamos, Žmonės.lt šaltiniai V.Šapranausko mylimąją Ieva Stasiulevičiūtė pastebėjo Vilniaus universitetinėje ligoninėje, Lazdynuose, su krepšiu lauktuvių. Tačiau, anot aktoriaus prodiuserio Ričardo Piniko, aktorius ligoninėje atsidūrė, nes jį pakirto plaučių uždegimas.

Kaip portalas Žmonės.lt pranešė, mįslingų dingimų serija baigėsi, kuomet aktorius atvyko į savo benfisą Kaune. O sekmadienį, tiesioginio „Chorų karų“ eterio metu jis ir vėl stojo šalia savo kolegės, aktorės Ingos Jankauskaitės. Jis Eteryje pasirodė dainuodamas legendinę Stasio Povilaičio dainą „Vėl švieski man“.

Žinoma, aktoriai sužaidė šmaikščią mizansceną - I.Jankauskaitė nepaikėjo, kad V.Šapranauskas grįžo į eterį. O šis, savo ruožtu, atkirto: „Ingute, Dievas duos, iki „Chorų karų“ pabaigos neiškrisim“.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius