-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
03 14 /03 15 16:34

Tiesioginio eterio metu nualpęs Remigijus Šimašius atskleidė, ką išgirdo iš medikų

LRT televizijos tiesioginio eterio metu per agitacinę laidą dėl daugybinės pilietybės referendumo ketvirtadienį sunegalavo Laisvės partijos atstovas, buvęs sostinės meras Remigijus Šimašius. Praėjus šiek tiek laiko, pats R.Šimašius papasakojo, kas nutiko.
Remigijus Šimašius
Remigijus Šimašius / Pauliaus Peleckio / BNS nuotr.

Socialiniame tinkle „Facebook“ R.Šimašius prabilo apie tai, kas nutiko tiesioginio eterio metu.

„Per 25 metų politinę karjerą visokių įvykių turėjau, bet tokio dar ne – tiesioginiame LRT eteryje, diskutuojant apie dvigubą pilietybę ir referendumą, sugebėjau nualpti. Jaučiausi šiandien apsinuodijęs kažkuo, bet neįvertinau rimčiau. Ačiū LRT komandai, kuri sureagavo ir padėjo, atsigavęs grįžau į eterį ir pratęsiau diskusijas dėl pilietybės. Atsiprašau, jei ką išgąsdinau – rekomenduoju prastai besijaučiant nežaisti su tiesioginiu eteriu.

Iš kitos pusės, kol abiejų rinkimų kampanijos vyksta taip vangiai, galbūt čia slaptas triukas bent tokiomis priemonėmis atkreipti dėmesį į juose keliamus klausimus. O jeigu rimtai – noriu paraginti visus dalyvauti referendume dėl dvigubos pilietybės ir palaikyti ją. Mes esame per maža šalis, kad nesaugotume savo piliečių, gyvenančių kitose šalyse.

Ir ačiū – jaučiuosi dabar gerai“, – rašė politikas.

Vėliau jis pridūrė nuvažiavęs pasitikrinti sveikatos į ligoninę.

„Daug žmonių vakar išgąsdinau, tad šiandien privalau ne tik pailsėti, bet ir atsiskaityti. Dėl visa ko dar vakar nuvažiavau į Santariškes. Gavau nuostabią kvalifikuotą priežiūrą, tyrimus – ačiū visiems ten dirbantiems naktimis dėl mūsų sveikatos.

Išvada – skrandis, dėl to dehidratacija. Paprasta rekomendacija – gerkit daug vandens, ypač jei skysčius prarandat, ir blogai pasijutus – visgi nebijokit nuvilti ir neikit į tiesioginį eterį.

Sąmokslo teorijos yra tik sąmokslo teorijos: niekas manęs nenuodijo, fatalinių ligų neturiu, svorio smarkiai numečiau prieš trejus metus – tada buvo daug streso, bet ir sportuoti bei sveikiau maitintis pradėjau (pastarieji dalykai – labai į naudą)“, – rašė politikas.

Žmonės.lt primena, kad laidoje pasisakant Pasaulio lietuvių bendruomenės atstovei Daliai Henkei, nuo greta esančio pulto, prie kurio stovėjo R.Šimašius, pažiro dūžtančios vandens taurės šukės.

Laidą vedanti žurnalistė Nemira Pumprickaitė informavo, kad laida trumpam nutraukiama, sunegalavus R.Šimašiui.

Po pertraukėlės laidai grįžus į eterį N.Pumprickaitė informavo, kad buvusiam sostinės merui teikiama pagalba. Vėliau R.Šimašius grįžo į savo vietą ir tęsė dalyvavimą laidoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius