-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prieš gerą mėnesį sūnaus susilaukusi Monika Račiūnaitė sugrįžo prie manekeniškų kūno formų

Tikrai ne kiekvienai moteriai gamta padovanojo tobulas kūno formas. O dar retesnė moteris po gimdymo lengvai susigrąžina tobulus linkius. Štai dizainerio Aleksandro Pogrebnojaus žmona, manekenė Monika Račiūnaitė, neseniai susilaukusi sūnaus Mykolo, pasirodžiusi viešumoje nepabūgo apsitempti linijas pabrėžiančios, trumpos suknelės. Pasirodo, kiek daugiau nei per mėnesį jos figūra ir vėl tapo tiesiog tobula.
Monika Račiūnaitė (dešinėje)
Akimirka iš TV8 gimtadienio / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.

Pirmadienio vakarą Monika pasiodė neseniai duris atvėrusiame viešbutyje „Kempinski hotel cathedral squere“, kuriame vyko itin moteriškos televizijos TV8 vienerių metukų gimtadienis. Portalą Žmonės.lt Monika patikino, kad savo kūno formu ji tikrai specialiai netobulino ir juo labiau nesportavo.

„Ką aš galiu pasakyti, kokios jos buvo, tokios ir vėl yra. Aš visiškai nesportavau ir šiaip niekada nesportuoju. Visą mėnesį ilsėjausi namuose ir tikrai nesportavau.. Galima sakyti, kad tobulomis formomis mane apdovanojo gamta“, – linksmai kalbėjo Monika.

Moteris patikino, kad savo pirmagimį paliko su tėveliu, nes tai – labai geras būdas atrasti ryšį vienam su antru. „Palikau su savo vyru, kad truputėli pabūtų, nes tai yra sveika. Šiaip ar taip vaikas neriboja laisvės. Tikrai nebūtinai turi sėdėti namuose ir būti vien tik prie vaiko, būti užsidariusiai. Tikrai gali sau leisti valandai ar dviem išeiti. O ypač kuomet atsiranda kontaktas tarp vaikelio ir mano vyro“, – pasakojo manekenė.

Monika Račiūnaitė ir Aleksandras Pogrebnojus susituokė 2012 metų gegužę, o pirmagimio Mykolo susilaukė rugpjūčio 31-osios naktį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius