-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prieš tris mėnesius antrą sūnų pagimdžiusi Sandra Šernė pademonstravo dailią figūrą

Antradienio vakarą sostinėje duris atvėrė naujas butikas „Adatytė“: atidarymo šventėje svečiai sveikino prekės ženklo įkūrėją, dizainerę Dianą Lucinavičiūtę, galėjo pirmieji įvertinti jos kūrybą. Tarp pirmųjų butiko svečių buvo galima sutikti ir plačiai besišypsančią futbolininko Darvydo Šerno žmoną Sandrą: prieš tris mėnesius antrą sūnų pagimdžiusi moteris pademonstravo dailias kūno linijas.
Sandra Šernė
Sandra Šernė / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.
Temos: 2 Sandra Šernė Mada

Atidarymo vakarėlyje apsilankiusi S.Šernė buvo viena iš pirmųjų viešnių, apžiūrėjusių ir pasimatavusių naujojo butiko eksponuojamus drabužius.

Moteris tiesiog spinduliavo gera nuotaika, negailėjo šypsenų. Šviesia palaidine ir smėlio spalvos kelnėmis pasipuošusi S.Šernė pademonstravo ir dailias kūno linijas – moteris vos prieš tris mėnesius susilaukė antro sūnaus, tačiau akivaizdu, kad nėštumo metu priaugti kilogramai jau praeityje.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Sandra Šernė
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Sandra Šernė

Šventinį vakarą prekės ženklo įkūrėja ir dizainerė Diana Lucinavičiūtė pristatė naują vakarietiško koncepto apsipirkimo erdvę, kurioje greta dizainerio drabužių bus parduodami kitų prekės ženklų aksesuarai.

„Viskas daroma, kad klientui būtų patogu ir kad jis viską rastų vienoje vietoje negaišdamas laiko“, – pasakojo D.Lucinavičiūtė, vakaro metu sulaukusi bičiulių sveikinimų ir gražių palinkėjimų atidarymo proga.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius