-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

R.Rudokas teisme: „Aš prie vairo nesėdėjau“

Antradienį į Klaipėdos miesto apylinkės teismą iškviestas aktorius Ramūnas Rudokas vėl aiškino nesėdęs prie vairo apsvaigęs.
R.Rudokas praėjusį savaitgalį Neringoje vedė koncertą.
Ramūnui Rudokui Nidos sezono atidarymas baigėsi komisariate. / Ginos Kubiliūtės/15min.lt nuotr.

R.Rudokui administracinė byla iškelta už incidentą gegužės 29-osios vakarą Nidoje. Vietos pareigūnai gavo duomenų, jog artistas sėdo prie vairo neblaivus. Pareigūnai po kelių minučių sulaikė automobilį Taikos gatvėje. Iš jo, kaip pasakojo pareigūnai, išlipo akivaizdžiai apsvaigęs R.Rudokas ir jo bičiulis Tadas Karosas. R.Rudokas nesutiko tikrintis blaivumo, nepateikė nei vairuotojo pažymėjimo nei automobilio dokumentų. Teisme liudijęs Neringos policijos pareigūnas, tą vakarą patruliavęs gatvėse ir sulaikęs įtartiną „Porsche“, teigė tikrai neapsirikęs. Automobilį esą iš tiesų vairavo R.Rudokas. „Jis gi gerai pažįstamas, nuolatos jį rodo televizija. Tikrai negalėjau sumaišyti“, – aiškino neringiškis.

R.Rudokas gynėsi ir teisme toliau aiškino nevairavęs. Aktorius, tą savaitgalį vedęs koncertus Nidoje, neneigė sekmadienio vakarą šventęs picerijoje. Tačiau tikino, kad visureigio nevairavęs.

„Automobilyje buvo mano daiktai, ant priekinės sėdynės buvo padėtas krepšys. Aš sėdėjau keleivio vietoje už vairuotojo nugaros. Tikriausiai pareigūnai suklydo manydami, jog vairavau“, – teigė R.Rudokas. Jis pasakojo, jog tą naktį turėjo praleisti „Nidus“ viešbutyje, esančiame tolėliau nuo prieplaukos. R.Rudokas ir jo bičiulis esą nežinojo, kur tiksliai šis viešbutis yra, tad pamatę pareigūnų ekipažą neva nutarė pasiklausti, kur važiuoti.

„Pamatėme, kad iš paskos parvažiuoja pareigūnai, todėl nusprendėme pasiklausti, kur mums važiuoti. Išlipome, o jie ėmė prašyti dokumentų, tikrintis blaivumą. Aš likau nesupratęs – nuo kada keleiviui reikia tikrintis blaivumą, juk aš nesielgiau chuliganiškai, viešosios tvarkos nepažeidžiau“, – teisme pasakojo aktorius.

Į komisariatą nuvežtas R.Rudokas tylėjo, jo bičiulis, iš pradžių aiškinęs, kad vairavęs jis, o vėliau, kad yra aktoriaus advokatas, buvo išprašytas iš komisariato.

„Neginčiju, kad buvau išgėręs, bet tikrai nebuvau girtas. Komisariate supratau, kad neverta atsakinėti į klausimus, nes viskas bus panaudota prieš mane“, – teigė R.Rudokas.

Į teismo posėdį nesusirinkus visiems kviestiems liudininkams, R.Rudoko bylos nagrinėjimas atidėtas iki rugsėjo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius