Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ruslaną Kirilkiną kiaušiniais apmėčiusio Lauryno Baltrūno baikeriai šįkart į teismą nelydėjo

Pirmadienio popietę Trakų rajono teismo teisėja Nijolė Zaleckienė toliau nagrinėjo baudžiamąją bylą, kurioje figūruoja atlikėjo Ruslano Kirilkino vardas. Jis šioje byloje – nukentėjusysis, o kaltinamasis – baikeris Laurynas Baltrūnas.
Ruslanas Kirilkinas
Ruslanas Kirilkinas šįkart į teismą neatvyko / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Baudžiamoji byla iškelta dėl vasario mėnesį R.Kirilkino koncerto metu įvykusio incidento: koncertuodamas Aukštadvaryje dainininkas buvo apmėtytas kiaušiniais. Tuomet dainininkas nutraukė savo pasirodymą ir buvo nugabentas į ligoninę. 

Pirmadienio posėdyje pasirodė tik kaltinamasis baikeris L.Baltrūnas: atvyko anksčiau, motociklu. Tuo tarpu R.Kirilkinas posėdyje nepasirodė. Apie tai, kad neatvyks, teismui jis iš anksto nepranešė, taigi nedalyvavimo priežastys neaiškios.

Nepaisant to, posėdis Trakų rajono apylinkės teisme įvyko. Jo metu savo parodymus davė teismo iškviesti liudytojai, darkart prabilo kaltinamasis.

Kaltinamajam L.Baltrūnui teisme atstovauja advokatas Saulius Juzikonis, prokurorų pageidavimu teismas vyksta už uždarų durų – bylos nagrinėjimas nėra viešas. 

„Su Ruslanu negyvenu“

L.Baltrūnas pasibaigus posėdžiui nepanoro komentuoti to, kas vyko teismo salėje – tikino, kad komentarai galėtų pakenkti tolimesniam teismo procesui. Paklaustas, galbūt posėdžio metu išsiaiškinta, kodėl čia nepasirodė R.Kirilkinas, L.Baltrūnas nevyniojo į vatą: „Nežinau, aš su juo negyvenu.“

O Žmonės.lt pasidomėjus, kodėl šįkart jis į teismą atvyko vienas – rugsėjį į posėdį L.Baltrūną atlydėjo baikerių būrys – tik nusijuokė: „Jų ir paklauskit, aš nieko nežinau, aš tai motociklininkas.“

Sutrukdė sveikata

Vėliau Žmonės.lt susisiekus su R.Kirilkinu, jis teigė posėdyje nedalyvavęs dėl sveikatos problemų: „Esu labai prastos sveikatos buklės. Labai gaila, jog nespėjau laiku išssiųsti prašymo, kad posėdis vis dėlto vyktų man jame nedalyvaujant.“

Anksčiau R.Kirilkinas Žmonės.lt sakė nė už ką nesitaikysiąs su L.Baltrūnu, mat baikerio poelgį vadina diskriminacija.

„Tikrai nėra jokios galimybės mums susitaikyti. Kiekvienas žmogus, nepaisant jo lyties, odos spalvos turi teisę į savo gyvenimą, savo teises. Aš esu prieš bet kokią diskriminaciją. Manau, kad ši istorija pamokys ne tik šį žmogų, bet ir daugelį kitų“, – sakė atlikėjas. Ruslanas atsisakė įvardyti, kokios sumos ar bausmės reikalauja savo skriaudėjui.

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Laurynas Baltrūnas
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Laurynas Baltrūnas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius