Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ruslanas Kirilkinas apie Justės Arlauskaitės-Jazzu pasirodymą: „Tamponai ausyse daro savo“

Sekmadienio rytas neapsiėjo be pykčių. Dainininkas Ruslanas Kirilkinas pasidalijęs Justės Arlauskaitės-Jazzu pasirodymu, aštriai jį sukritikavo. Tačiau netrukus susilaukė atlikėjos mylimojo Justino Jankevičiaus atkirčio.
Justė Atlauskaitė-Jazzu, Ruslanas Kirilkinas
aass / Viganto Ovadnevo / 15min nuotr.

Ruslanas Kirilkinas feisbuke pasidalijo vienu iš Justės Arlauskaitės-Jazzu pasirodymų. Dainininkė LRT studijoje atliko savo dainą „Ką tu su manim darai?“.

Ruslanas prie pasidalinto įrašo prirašė: „Kai skausmas netelpa širdy, nors gal ausy... P.S. – tamponai ausyse daro savo, svarbiausia laiku juos išsitraukt, kiaunės nu nu nu...“, – rašė jis.

VIDEO: Duetas „Leon Somov & Jazzu“ atliko dainą "Ką tu su manim darai?" (2015) HD

Tačiau netrukus susilaukė atsako: dainininkės širdies draugas Justinas Jankevičius ironiškai pašiepė Ruslano įrašą.

„Pritariu! Kaip drįsta ta nevykėlė iš viso dainuoti apie skausmą, kai net nenutuokia apie tikrąjį skausmą!!! (Pavyzdžiui, kai Lietuvoje išgarsėji su viena šūdina daina, kurios pats nekenti, o tada prislėgtas fakto, kad tai galimai buvo tavo karjeros pikas, esi priverstas emigruoti į Norvegiją, kurioje išgarsėjęs dėl savo seksualinės orientacijos, o ne muzikinių sugebėjimų pagalba ir patikėjęs, kad jau esi žvaigždė, esi priverstas grįžti atgal į Lietuvą ir gyventi su baba, nes niekam vis dar nesi įdomus). Kaip ji drįsta??? Ruslanai, aš su tavim, tu mano mergytė, aš tavo berniukas!!!“, – rašė Justinas Jankevičius.

Tiesa, Ruslanas šią žinutę ištrynė, tačiau J.Jankevičius buvo išsisaugojęs kopiją, ir ja pasidalijo.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Justė Arlauskaitė-Jazzu
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Justė Arlauskaitė-Jazzu

Pramogų pasaulyje povandeninių srovių daug. Kaip žinia, Ruslanas Kirilkinas yra geras Aistės Pilveytės bičiulis, o Justė Atlausakitė-Jazzu per „Eurovizijos“ atrankos finalą nerado žodžių, kaip įvertinti Aistės pasirodymą, kai ši į sceną lipo apsirengusi kasdieniais drabužiais. Tiesiog ištarė: „Labai retai kada neturiu nuomonės, tačiau tai retas kartas, kai apie pasirodymą neturiu ką pasakyti.“

Be to, panaši arši diskusija jau buvo užvirusi po M.A.M.A. apdovanojimų, kai Vilius Tarasovas sukritikavo renginį vedusius Justiną Jankevičių ir Justę Arlauskaitę-Jazzu.

Žmonės.lt nuotr./Jazzu, Justinas Jankevičius ir Vilius Tarasovas
Žmonės.lt nuotr./Jazzu, Justinas Jankevičius ir Vilius Tarasovas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius