Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Rūta Ščiogolevaitė nebegali nuslėpti apvalėjančių kūno formų

Sekmadienio vakarą trečiojoje TV3 laidoje „Chorų karai“ vėl užvirė nuožmi muzikinė kova – šeši chorai dainomis apie meilę bandė užkariauti komisijos ir žiūrovų širdis. Tačiau ne mažesnio dėmesio sulaukė viena komisijos narių – Rūta Ščiogolevaitė.
Rūta Ščiogolevaitė
Rūta Ščiogolevaitė / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.

Rūta „Chorų karų“ premjerinėje laidoje itin vengė fotografų ir taip vėl pakurstė kalbas, kad laukiasi, tačiau prieš keletą dienų pasirodžiusios žinios, jog šią vasarą susilauks antros atžalos, dainininkė portalui Žmonės.lt nepaneigė, bet ir nepatvirtino.

Sekmadienio vakarą į „Chorų karų“ laidą R.Ščiogolevaitė atvyko apsivilkusi tamsios spalvos striukę, akivaizdžiai matėsi papilnėjusios dainininkės kūno formos. Atėjusi užimti komisijos narės kėdę, Rūta pasirodė pasipuošusi purpurinės spalvos laisvai krentančia suknele ir dailiu juodu švarku.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Rūta Ščiogolevaitė
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Rūta Ščiogolevaitė

Dar gruodžio mėnesį R.Ščiogolevaitė neigė kalbas, esą ji laukiasi antrosios atžalos (pirmojo sūnaus Adomo R.Ščiogolevaitė susilaukė draugaudama su šokėju Deividu Meškausku). Gruodį reaguodama į kalbas apie nėštumą Rūta „X Faktoriaus“ superfinale pasirodė su dirbtiniu nėščiosios pilvuku.

Už savo mylimojo Rolando Damijonaičio R.Ščiogolevaitė ištekėjo 2013-ųjų birželį, vestuvių ceremonija įvyko Kauno rotušėje. Po vestuvių dainininkė pasirinko vyro pavardę ir tapo Damijonaitiene.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius