Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Seksualiosios Genutės Žalienės silpnybė

Naujienų portalui 15min.lt mados žinovė ir žurnalistė bei būsimos TV laidos vedėja Genutė Žalienė prasitarė apie ją apimančias silpnumo akimirkas, kai privažiavusi prie greitojo maisto restorano nusipirkti kolos neatsilaiko pagundai suvalgyti mėsainį ar traškių vištos sparnelių ir kaskart svarsto: „Valgyti, nevalgyti?“
Genutė Žalienė
Visuomet stilingai atrodanti Genutė Žalienė prakalbo apie ją užvaldžiusią silpnybę. / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Tai man jau liga. Visas pardavėjas prie langelių pažįstu“, – tokiais žodžiais pokalbį apie greitąjį maistą, mėsainius ir sūrainius pradėjo moteris. „Visų pirma aš nesididžiuoju, kad lankausi greitojo maisto užkandinėse. Net labai norėčiau susikurti įvaizdį, kad valgau vien žalią žuvį ir iš tiesų labai stengiuosi, kad taip būtų, bet...“ – tęsė Genutė ir papasakojo, kad silpnumo akimirkomis, kurių pasitaiko labai dažnai, ji ima ir užsuka į greitojo maisto užkandinę nusipirkti dietinės kolos.G.Žalienė: kažką jie įdeda į tą maistą, nes be galo skanūs tie visi mėsainiai ir ta bandelė.

„Prie kolos pasiimu dar vištienos gabaliukų, skanių riebių ledų, bet viskas tuo nesibaigia“, – intrigavo G.Žalienė. Moteris atskleidė, kad po tokių užkandžių važiuoja pasiimti dukrytės į darželį ir esą ši pareiškia norinti gardžiųjų bulvyčių. „Tada ir su dukryte važiuojame į populiarų greitojo maisto restoraną, paimu jai visą maisto rinkinuką. Susigundau ir sau pasiimu kokio nors gėrimo. Prie jo, žinoma, traškiųjų vištos sparnelių. Tai tokios tos mano silpnybės“, – juokėsi moteris.

Šlykštu, bet skanu

Paklausta, ar į greitojo maisto užkandines tenka užsukti naktį, po vakarėlio, mados žurnalistė tikino vengianti tokių naktipiečių. „Mačiau, kaip daromas tas greitasis maistas, šlykštu, juk nei vitaminų, nieko tame maiste nėra, bet kažko jie įdeda į tą maistą, nes be galo skanūs tie visi mėsainiai ir ta bandelė“, – kalbėjo moteris.

Ar išeitų užsispirti ir nebevalgyti mėsainių? – paklausėme Genutės. „Žinokit, bandžiau. Domiuosi maisto kultūra. Na, bet kaip žmogus dabar atsilaikysi? Čia tas pats kaip keltis šeštą valandą ryto ir daryti mankštą. Juk nori miegoti, tai ir miegi, dėl to gyvenimas nesugrius. O tą valios energiją panaudoji kitur, svarbesniems dalykams“, – kalbėjo moteris.

Dilema: valgyti ar nevalgyti?

„Savęs labai nekeikiu ir nepykstu dėl to, nes gyvenime ir taip apstu dalykų, pareigų, kurias turime vykdyti: duoti ataskaitas, parengti darbus mokslo įstaigoms, šypsotis žmonėms, kuriems nenori šypsotis, bet reikia“, – į klausimą, ar negraužia savęs dėl šio pomėgio, atsakė G.Žalienė.

Genutės manymu, svarbiausia yra nepersivalgyti. „Net jeigu valgai specialiai paruoštą žalią žuvį, kas iš to, jeigu iš restorano išeisi visas ištinęs?“ – retoriniu klausimu baigė moteris.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius