Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Simas Jasaitis savo gimtadienį Krasnodare švęs sūnaus Deimano, mamos Reginos ir Oksanos Pikul draugijoje

Gimtadienis yra šventė, kurios nesinori švęsti vienam. Štai žinomas krepšininkas, šiuo metu žaidžiantis Krasnodaro „Lokomotiv-Kuban“ komandoje, savo 31-ąjį gimtadienį antradienį švęs Rusijoje. O kad žinomas vyras vienas neliūdėtų, jį aplankyti nusprendė sūnus Deimanas, mama Regina Jasaitienė ir sužadėtinė Oksana Pikul.
Oksana Pikul ir Simas Jasaitis
Oksana Pikul ir Simas Jasaitis / Luko Balandžio nuotr.

Moteris portalą Žmonės.lt patikino, kad dėl šio vizito ji nedalyvaus ir antradienio vakare vyksiančiame „Žvaigždžių duetų“ filmavime. Mat prodiuseriai atsižvelgdami į kelionės svarbą leido grupių „Naujosios pupytės“ ir „Pop Ladies“ narei nedalyvauti projekte.

Be to, šeštadienį Jonui Jonušui ir „Pop Ladies“ iškritus iš projekto, dar nėra aišku, ar komisijos pirmininkas Donatas Katkus suteiks jiems malonę ir leis pasilikti kovoti toliau.

Oksana pasakojo, kad jos apsilankymas Krasnodare – nėra staigmena. Jos atvykimas buvo ilgai planuotas, tad mylimasis apie tai žinojo seniai. Be to, Simo su gimtadieniu pasveikinti į Rusiją išvyko ir krepšininko sūnus Deimanas bei mama Regina.

„Mes ketiname labai ramiai atšvęsti šią šventę. Pirmiausia, antradienį Simo laukia labai svarbios rungtynės, tad aš, Simo sūnus ir mama eisime pasižiūrėti varžybų. Vėliau, gražiai visi pavakarieniausime“, – jau sėdėdama lėktuve portalui Žmonės.lt sakė O.Pikul.

Moteris pasakojo, kad Krasnodare mylimajam ji nupirks gėlių, o dovaną jau supakavusi veža iš krepšininko gimtinės: „Dovana jau pasirūpinau. Juk koks gimtadienis be dovanų. Tačiau ką įteiksiu, nenoriu sakyti, nes tai – pernelyg asmeniška“, – sakė dainininkė ir pridūrė, kad pas mylimąjį Oksana svečiuosis lygiai savaitę. Tad Velykas su šeima švęs Lietuvoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius