Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Skandalingasis Egidijus Dragūnas atvyko į Palangos lenktynes, kur iškart sulaukė milijonieriaus Tautvydo Barščio dėmesio

Šeštadienį Palangoje šimtus greičio mėgėjų sutraukė tradicinės „1000 kilometrų lenktynės“. Šio reginio nepraleido ir į naują skandalą kino teatre įsivėlęs atlikėjas Egidijus Dragūnas.
Saulius Girdauskas (kairėje), Egidijus Dragūnas ir Tautvydas Barštys
Saulius Girdauskas (kairėje), Egidijus Dragūnas ir Tautvydas Barštys / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Į 13-ąsias „1000 kilometrų lenktynes“ pernai Selas atskrido sraigtasparniu, kuris priklauso jo turtingam bičiuliui, verslininkui Tautvydui Barščiui. Šiemet nuo VIP stovėjimo aikštelės Palangoje dainininką, jo mylimąją Eleonorą Sebrovą bei draugų kompaniją į lenktynių teritoriją atvežė prabangus BMW automobilis. Tokiais automobiliais į lenktynių stebėjimo zoną buvo vežami visi VIP stovėjimo aikštelėje automobilius palikę žiūrovai.

Pamatęs jo laukiančius žurnalistus ir fotografus, Selas išliko ramus ir rimtas. Netaręs nė žodžio dainininkas patraukė prie VIP zonos, tačiau joje neužsibuvo. Nuo pašalinių akių saugomoje „Porsche“ klubo zonoje E.Dragūno jau laukė T.Barštys. E.Dragūnas jam įteikė juodus marškinėlius su grupės „Sel“ reklama.

Uždaroje tribūnoje lenktynes stebėjo ir daugiau žinomų žmonių. Trasa lekiančiais automobiliais grožėjosi ir su draugais laiką leido verslininkas Laimutis Pinkevičius, Danielius Bunkus ir kiti.

Kaip žinia, šią savaitę E.Dragūnas-Selas įsivėlė į nemalonų konfliktą, kai liepos 8-osios vakarą Klaipėdoje susistumdė su kino centro darbuotoju, nenorėjusiu įleisti atlikėjo sūnaus į filmą, pažymėtą ženklu N-13.

Įpykęs dainininkas vėliau trenkė kasininkei per galvą. Reaguodamas į tokį Selo elgesį kino centras „Forum Cinemas“ paskelbė E.Dragūną nepageidaujamu klientu.

Egidijus Dragūnas-Selas
Egidijus Dragūnas-Selas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Užsisakykite 15min naujienlaiškius