-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šokėja Beata Skaisgirytė ištekėjo už mylimojo Alexanderio Odessky, po vestuvių pora kraustysis į Izraelį

Kauno Rotušėje šeštadienį aukso žiedus sumainė profesionali šokėja Beata Skaisgirytė (24) ir jos išrinktasis, iš Izraelio kilęs ir rusiško kraujo turintis Alexanderis Odessky (29).
Beata Skaisgirytė ir Alexanderis Odessky
Beata Skaisgirytė ir Alexanderis Odessky / Teodoro Biliūno / BNS nuotr.

Daugiau nei penkerius metus draugavę ir kartu gyvenę B.Skaisgirytė ir A.Odessky tapo paskutine pora, šeštadienį Kaune sumainiusia vestuvinius žiedus. Jaunavedžiai, kuriuos į Rotušę palydėjo liudininkai – nuotakos sesuo Eglė Gvazdaitė ir jaunikio draugas Nimanas bei būrys artimųjų – pageidavo, kad jiems žengiant į santuokų salę skambėtų romantiškos muzikos, bylojančios apie meilę, melodijos.

B.Skaisgirytė vilkėjo baltą, žemę siekiančią, klostuotą suknelę, kurią jai pagal užsakymą pasiuvo siuvėja. Ausis ir kaklą puošė dailūs papuošalai su perlais, o rankose nuotaka laikė rožinės ir baltos spalvos gėlių puokštę. Beatos plaukus puošė ilgas nuometas.

B.Skaisgirytė ceremonijos metu pasirinko vyro pavardę ir tapo Beata Odessky. Pora apsikeitė žiedais ir savo priesaiką vainikavo bučiniu.

Beata Skaisgirytė ir Alexanderis Odessky
Beata Skaisgirytė ir Alexanderis Odessky

Pora savo santuoką įteisino tik Kauno Rotušėje. Artimieji Beatą ir Alexanderį sveikino jiems išėjus į lauką. Prieš tai jaunavedžiai, kaip ir dera, paskambino Rotušės varpu.

Suknelė, papuošalai ir puota „Gralio“ restorane – Beatos tėvų – Ilonos ir Deimanto Skaisgirių – vestuvinė dovana porai. Ruoštis vienai svarbiausių gyvenimo švenčių sužadėtiniai pradėjo žiemą. Beata pas siuvėją ir juvelyrus ėjo kartu su mama.

„Vestuvės labai nedidelės. Yra atvykę Alexanderio tėvai, taip pat jo geras draugas. Vakare pasėdėsime ir gražiai pavakarosime su artimiausiais žmonėmis. Nedarome vestuvių pagal lietuviškas tradicijas. Jei reikės, gal kada ateityje atšoksime vestuves ir Izraelyje, o šį kartą tai bus jaukus paminėjimas šeimos rate – tiesiog vakarienė, tik ypatinga proga“, – portalui Žmonės.lt pasakojo nuotaka.

Ji sakė dar nežinanti, kokią dovaną paruošė į tuoktuves atvykę mylimojo tėvai.

Kraustysis į mylimojo gimtinę

Beata atviravo, kad mylimasis jos rankos paprašė praėjusių metų vasarą, kuomet grįžo iš atostogų Izraelyje.

„Vestuvių datą derinome prie kitų dviejų svarbių įvykių – abu su Alexanderiu prieš savaitę gavome aukštojo mokslo diplomus“, – sakė Beata.

Alexanderis Odessky yra diplomuotas medikas, o jo išrinktoji Beata – Lietuvos sporto universiteto sporto fiziologijos specialybės magistrantė.

„Alexanderis Lietuvoje yra baigęs medicinos studijas ir įgijęs ortopedo-chirurgo specialybę. Po vestuvių ketiname visam laikui išvykti gyventi į Izraelį, kur jis dirbs gydytoju“, – portalui Žmonės.lt sakė B.Skaisgirytė.

Paklausta apie medaus mėnesį, nuotaka sakė, kad šiuo metu jos vyras yra užsiėmęs darbais, todėl medaus kopinėjimą teks atidėti vėlesniam laikui.

Beata Skaisgirytė ir Alexanderis Odessky
Beata Skaisgirytė ir Alexanderis Odessky

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius