-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šokėja Jurgita Česnavičiūtė-Jančorienė tapo kruizinio laivo kapitone

Trečiadienio vakarą į restoraną „White House“ rinkosi stilingi vilniečiai, norintys pajusti artėjančių vasaros atostogų karštį. Vakaro svečiai pasijuto atsidūrę it kruiziniame laive, nes restoranas interjeru ir forma panėši į laivą. Pramogų laivo kapitone vienam vakarui tapo žinoma šokėja Jurgita Česnavičiūtė-Jančorienė.
Jurgita Česnavičiūtė-Jančorienė
Jurgita Česnavičiūtė-Jančorienė / Robertino Valiulio nuotr.

Pietietiško stiliaus renginį atidarė atlikėja Valerija Iljinaitė, netrukus atstovausianti Lietuvai festivalyje „Slavianskij Bazar“.

Vakaro svečiai turėjo galimybę išvysti ispaniško prekinio ženklo „Punt Roma“ kolekciją, alsavusią vasaros karščiu ir romantika. Kolekciją demonstravo atlikėja Julija Jegorova, TV prodiuserė Rūta Lukoševičiūtė, „Teleloto“ vedėja Jurgita Drabatienė, bankininkė Laura Prušinskaitė. Modeliams makiažą ir šukuosenas kūrė „MakeUp Secrets“ akademijos meistrai. Demonstruojant kolekciją saksofonu grojo muzikantas Gintaras Remeikis.

Robertino Valiulio nuotr./Rūta Lukoševičiūtė
Robertino Valiulio nuotr./Rūta Lukoševičiūtė

„Man Ispanija asocijuojasi ne tik su puikiu poilsiu, bet ir su veikla“, – sakė renginio vedėja J.Česnavičiūtė-Jančorienė. Atėjus rudeniui „Šokių akademijos“ įkūrėja siūlo lietuvaičiams vykti į šokių bei zumba fitneso stovyklą Ispanijoje. „Raginu ne tik šokančius, bet dar tik svajojančius pradėti šokti kitaip – per šokį – atrasti šią nepakartojamą šalį“, – sakė į kelionių organizavimo veiklą įsisukusi buvusi TV šokių projekto vedėja.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius