Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šou „Nusirenk“ dalyviai išdrįso apsinuoginti per pirmą pasimatymą: tarp jų – socialinių tinklų žvaigždė

Du visiškai nepažįstami žmonės nurengia vienas kitą miegamajame uždavinėdami intymius klausimus. Susipažinti jie turi tik 30 minučių, ir nors tai daro TV studijoje, ji įrengta taip, kad jie nemato nei filmavimų technikos, nei viską fiksuojančių šou kūrėjų.
Naujas šou „Nusirenk“
Naujas TV projektas / Stopkadras

Startavo intriguojantis, drąsus ir jaudulį keliantis pasimatymų eksperimentas „Nusirenk“ pagal tarptautinį formatą „Undressed“. Jo metu dalyviai turi vos per pusvalandį nuspręsti ar su žmogumi, kurį mato pirmą kartą gyvenime, gali užmegzti romantiškus santykius.

Sukurti šį socialinio eksperimento tipo TV šou įkvėpė „Stony Brook“ universiteto psichologijos tyrinėtojo Arthuro Arono atliktas intymumo tyrimas, kurio metu jis išsiaiškino, jog romantiški santykiai gali būti užmezgami užduodant 36 klausimus per itin trumpą laiką.

Stop kadras/Naujas TV projektas
Stop kadras/Naujas TV projektas

Atvirkščiai nei įprastame aklame pasimatyme, laidoje dalyviai pirmiausia turės nurengti vienas kitą ir atsigulti į lovą, kurioje vos per 30 minučių pažins vienas kitą ir supras, ar tai tas žmogus, su kuriuo jie leisis į antrąjį pasimatymą. Pora prieš save esančiame didžiuliame ekrane matys ne tik klausimus, bet ir užduotis, kurios padės išlaikyti intymią pasimatymo atmosferą.

„Nors lietuviai iš pirmos pažiūros atrodo labai kuklūs ir konservatyvūs žmonės, toli gražu taip nėra. Projekte žiūrovai išvys daug skirtingų asmenybių, kurios vardan meilės pasiryžusios netikėčiausiems poelgiams. Dalyvauti šou suteikėme galimybę įvairioms poroms, atsižvelgdami į seksualinių tapatybių įvairovę“, – sako Monika Skeltė, LNK interneto skyriaus vadovė.

Lietuvoje šią laidą „Nusirenk“ nufilmavo lietuviškus serialus ir laidas kurianti prodiuserinė kompanija „Urbs TV“, jos prodiuseris Andrius Urbanavičius atskleidė, kad dalyviai buvo kruopščiai atrinkinėjami ir teko susidurti su nemenkais iššūkiais.

Stop kadras/Naujas TV projektas
Stop kadras/Naujas TV projektas

„Mėgstame iššūkius ir eksperimentuoti, todėl apsidžiaugėme galimybe bendradarbiauti su užsienio partneriais „Banijay“ ir sukurti projektą „Nusirenk“ Lietuvoje. Prie projekto, o ypač prie atrankos, dirbo didelė kūrybinė komanda. Didžiausias iššūkis ir tikslas buvo ne tik atrinkti atsitiktinius žmones, bet juos poromis parinkti taip, kad jie tiktų vieni kitiems – pagal pomėgius, pažiūras ir daugelį kitų faktorių“, – kalbėjo A.Urbanavičius.

„Nusirenk“ formatas buvo įgyvendintas jau 10 šalių, šou per televiziją buvo rodomi Jungtinėje Karalystėje, Australijoje, Vokietijoje, Prancūzijoje, Nyderlanduose, Belgijoje, Ispanijoje, Lenkijoje ir Danijoje. Šiemet šou pasimatymų eksperimentai bus parodyti Lietuvoje ir Suomijoje.

Pirmojoje „Nusirenk“ laidoje į intriguojantį pasimatymą leisis dvi poros, pirmoji – šokėja Valerija ir akrojoga užsiiminėjantis Karolis, o antroji – moters kurti šeimą ieškantis Marius ir socialinių tinklų modelis Liepa, kuriuos pseudonimas – Ofelija.

Intymus, nenuspėjamas ir daugybę emocijų keliantis projektas „Nusirenk“ – kiekvieną antradienį ir ketvirtadienį LNK interneto televizijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius