-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Su Deivydu Zvonkumi viešumoje kartu pastebima Liepa Mondeikaitė nebijo apkalbų

Antradienio vakarą LRT studijoje įvyko Lietuvos televizijos naujojo sezono koncerto „Yra šalis“ filmavimas. Jame atlikėja Liepa Mondeikaitė šį kartą pasirodė lydima ne savo vadybininko Juozo Liesio, bet kito buvusio „bavaro“ Deivydo Zvonkaus.
Atlikėja Liepa Mondeikaitė ir Deivydas Zvonkus
Atlikėja Liepa Mondeikaitė ir Deivydas Zvonkus / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.
Temos: 1 Liepa

Anksčiau žiniasklaidoje buvo pasirodę straipsnių, neva Liepa ir neseniai su žmona Egle išsiskyręs J.Liesis – pora. Kartu viešumoje pasirodę Juozas ir Liepa sukeldavo apkalbų audrą.

Su D.Zvonkumi Liepa viešumoje pirmąkart buvo pastebėta birželio mėnesį. Tąkart mergina dangstėsi veidą ir stengėsi su D.Zvonkumi nepatekti į vieną kadrą.

„Tikiuosi, kad nereiks viso gyvenimo leisti vienai. Tas žmogus vis dar neatsiranda. Nežinau, gal aš per reikli ar nenormali.

Ką L.Mondeikaitės pašonėje veikia taip pat šiuo metu vienišiaus statusu besimėgaujantis D.Zvonkus? Ar mergina nebijo apkalbų ir „poravimo“ su D.Zvonkumi?

„Tai žmogus, kuris man padeda nepasiklysti muzikinėje kryžkelėje. Aš pati darau savo dainų aranžuotes, o jis man padeda visais muzikiniais klausimais. Galima sakyti, kad jis mano vadybininkas, bet mūsų neįpareigoja jokios sutartys“, – savo ir D.Zvonkaus santykius apibūdina Liepa.

Mergina teigia, kad šiuo metu jos muzikiniais reikalais rūpinasi ne tik D.Zvonkus, bet ir J.Liesis. Liepa patikino, kad jai visai nesvarbu, su kuo žiniasklaida ją bando supiršti. 

„Ai, žinokit, man jau nelabai ir svarbu, su kuo mane „poruoja“ – aš žinau, kas kaip yra, o rašyt gali ką tik nori. Jie yra geriausi mano draugai, su kuriais aš praleidžiu labai daug laiko. Deivydas rūpinasi muzikiniais dalykais, o Juozas –   koncertais, rašliavom ir popierizmais. Mes – tokia trijų draugų kompanija, kuri draugiškai sutaria ir nelabai reaguoja į tai, ką visi mėgina primesti“, – patikino dainininkė.

Liepa teigė, kad šiuo metu jos širdis laisva, tačiau dėl to atlikėja neliūdi – visą jos laiką užima muzika, buvimas su draugais ir šeima. 

„Tikiuosi, kad nereiks viso gyvenimo leisti vienai. Tas žmogus vis dar neatsiranda. Nežinau, gal aš per reikli ar nenormali. Kol kas turiu savo drauges, savo šeimą ir neieškau. Atsiras, tai atsiras...“ – šyptelėjo Liepa.

Muzikiniais rūpesčiais gyvenanti dainininkė netrukus savo gerbėjus ketina nustebinti nauju muzikiniu kūriniu.

„Per vasarą priplūdo daug įkvėpimo. Esu parašiusi tokią neblogą dainą, kurią netrukus įrašinėsime. Aš, kaip ir visose savo dainose, nieko tiesiogiai nepasakau, palieku užslėptą mintį. Daina bus apie mano išgyvenimus, mano jausmus, apie mano vidinę būseną. Aš tikiuosi, kad iš kiekvienos mano dainos žmonės pasiima, tai, kas jiems reikalinga“, – teigė ji. 

Juliaus Kalinsko/15 minučių nuotr./Atlikėja Liepa Mondeikaitė
Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./Atlikėja Liepa Mondeikaitė

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius