-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 11 11 /13:31

Sūnaus gimimo išvakarėse Karina Krysko ir Saulius Skambinas sumainė žiedus

Penktadienio, lapkričio 11-osios, naktį Karinai Krysko ir Sauliui Skambinui gimė sūnus. Žinia apie K.Krysko ir S.Skambino susilauktą naujagimį portalą 15min.lt pasiekė penktadienio naktį – lankydamasi naujai Kaune duris atvėrusiame klube džiugios naujienos nepajėgė nuslėpti Nijolė Pareigytė. Gavusi SMS žinutę iš grupės kolegės Nijolė tryško džiaugsmu. Penktadienį paaiškėjo dar viena įdomi detalė – sūnaus gimimo išvakarėse Karina ir Saulius susituokė.
Karina ir Saulius gamino vestuvinius žiedus
Karina Krysko ir Saulius Skambinas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Kaip rašoma šios šokėjų poros vadovaujamoje „Žvaigždžių mokyklos“ svetainėje, Karina ir Saulius tėveliais tapo ypatingą naktį, dar ypatingesniu laiku – 2011 11 11 00.01 val. jiems gimė sveikas ir gražus 52 cm ūgio, 3 390 g sveriantis sūnelis.

„Devynis mėnesius laukime gyvenę jaunieji tėveliai pagaliau sulaukė ypatingos datos, kurią atsimins visą gyvenimą. Sveikiname Kariną ir Saulių ir tikime, kad jie bus puikus pavyzdys savo sūnui, kuris į pasaulį atėjo labai lauktas ir neapsakomai mylimas“, – rašoma „Žvaigždžių mokyklos“ svetainėje. Laimingi tėvai kol kas neatskleidžia mažylio vardo.

Netikėtos vedybos

„Taip, mes susituokėme! Mūsų vestuvės tikrai buvo ypatingos, kadangi ir susituokėme, ir mums gimė sūnelis. Mes susituokėme santuokų rūmuose. Vestuvėse dalyvavo tik artimiausi draugai – mes ir liudininkai“, – portalui Superlt.lt atviravo S.Skambinas.

Anot Sauliaus, jiedu susituokė labai netikėtai, o Karina nevilkėjo jokios įspūdingos vestuvinės suknelės. „Karina nebuvo pasipuošusi balta suknele. Susituokėm kaip civiliai žmonės. Buvome apsirengę paprastais rūbais“, – laimingas jaunavedys pasakojo portalui Superlt.lt.

K.Krysko su mylimuoju yra minėjusi, kad jiems prieš vaikelio gimimą daug apsipirkti neteko. „Grupės „69 danguje“ „stovykloje“ įprasta pasidalyti naujagimiui reikalingais daiktais. Jie eina iš kartos į kartą. Kolektyve yra net dvi mamytės, tad viena padovanojo lovytę, kita – vežimėlį. Žodžiu, svarbiausius daiktus jau turime“, – pasakojo S.Skambinas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius