-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sūnų palikusi prižiūrėti vyrui Ieva Mackevičienė tapo Simonos Brazdžionytės modeliu

Trečiadienio vakarą Vilniuje vyko šventinis dizainerės Simonos Brazdžionytės vakaras. Menininkė čia pristatė artėjančioms žiemos šventėms skirtą suknelių, papuošalų ir aksesuarų kolekciją.
Ieva  Mackevičienė
Ieva Mackevičienė / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Vakaro akimirka
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Vakaro akimirka

Devynis originalius modelius pademonstravo žinomos moterys: Simona Burbaitė, Gritė Maruškevičiūtė, Renata Norvilė, Karina Skambinė, Nijolė Pareigytė, Monika Račiūnaitė, Karolina Toleikytė. Visos jos ne tik ištikimos kūrėjos gerbėjos, bet ir geros bičiulės.

Susirinkusių svečių akį traukė ir buvusi „Pinup Girls“ narė Ieva Mackevičienė. Motinyste besidžiaugianti moteris pastaruoju metu viešumoje itin reta viešnia, tačiau šįkart dar metukų neturintį sūnų Motiejų ji nusprendė palikti vyrui, „radistui“ Rolandui Mackevičiui. Tuo tarpu pati tapo viena iš modelių ir išdidžiai žygiavo koja kojon su kolekcijos kolegėmis.

„Džiaugiuosi, kad Rolandas sutiko prižiūrėti sūnų. Liko abu namuose. Tai, kad sutikau dalyvauti, Rolandui taip pat buvo netikėta, bet jis mane labai palaikė“, – Žmonės.lt sakė Ieva.

Podiumu Ieva žengė po ilgos pertraukos – modelio patirtis jai anaiptol ne naujiena. Dar tuomet, kai ji priklausė merginų grupei „Pinup Girls“, ne kartą demonstravo Lietuvos kūrėjų drabužius.

Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Ieva  Mackevičienė
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Ieva Mackevičienė

Ieva visuomet žavėjosi Simonos Brazdžionytės kūryba, ne vieną menininkės kurtą papuošalą ar drabužį ji turi ir savo spintoje. Galbūt todėl sulaukusi pasiūlymo demonstruoti Simonos kurtą kolekciją – net nesudvejojo. „Simona – ne tik puiki kūrėja, bet ir draugė. Tikiu tuo, ką ji daro, o tai labai svarbu. Be to, seniai dalyvavau panašiame renginyje, todėl viskas labai įdomu. Nors neslėpsiu, jaučiu ir jauduliuką“, – juokėsi ji.

Žiemai tinkanti kolekcija

Naują kolekciją dizainerė Simona Brazdžionytė įvardina tiesiog kaip „tinkančią žiemai“. „Klasikinę eleganciją derinau su pikantiškais, ryškiais motyvais. Norėjau, kad mano drabužius dėvinčios moterys minioje būtų ir neutralios, o tuo pačiu ir išsiskirtų“, – Žmonės.lt sakė Simona, išgarsėjusi po to, kai lygiai prieš metus sukurė prekės ženklą „Drugelių karalystė“.

Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Simona Brazdžionytė
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Simona Brazdžionytė

Rinkdamasi kolekciją demonstruojančius modelius dizainerė vadovavosi principu – jie turi mėgti jos kūrybą. „Kviečiau drauges, kurios mane palaiko, kurios tiki manimi ir mano idėjomis. Man tai labai svarbu. Kai modeliui patinka tai, kuo jis aprengtas, jis ima spinduliuoti visai kitomis emocijomis“, – sakė Simona Brazdžionytė.

Vakarėlyje dalyvavo kone šimtas kviestinių svečių. Dauguma jų – Simonos kūrybai ištikimi gerbėjai. Šventinę nuotaiką renginyje kūrė Eglės Jackaitės atliekamos dainos, čia buvo galima pasivaišinti gardžiais Liucinos Rimgailės ruoštais desertais.

Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Nijolė Pareigytė ir Karina Skambinė
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Nijolė Pareigytė ir Karina Skambinė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius