-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Švęsti Simo Jasaičio gimtadienio į Rusiją išvykusi Oksana Pikul vyrui linki klausyti žmonos ir nešioti ją ant rankų

Kovo 26-ąją Krasnodaro „Lokomotiv“ ekipoje žaidžiantis krepšininkas Simas Jasaitis švenčia 32-ąjį gimtadienį. Šventės proga jo žmona Oksana Pikul-Jasaitienė trečiadienį išskrido į Rusiją, kur drauge su vyru ir paminės progą.
Oksana Pikul-Jasaitienė ir Simas Jasaitis
Oksanos Pikul-Jasaitienės gimtadienio vakarėlis / Asmeninio albumo nuotr.

Žmonės.lt O.Pikul-Jasaitienė atviravo, jog S.Jasaitis apie žmonos atvykimą žino, taigi skambutis į duris jam jokia staigmena nebus – kaip tik galės pasiruošti šiltam sutikimui ir nekantriai laukti. Kol kas ji nežino, kaip ilgai viešės Krasnodare: „Kol kas bilieto atgal neturiu – nesuplanavau, kada skrisiu į Lietuvą. Tačiau ketinu vėl grįžti į darbus.“

Dovaną S.Jasaičiui Oksana nupirko Londone – čia ji viešėjo kartu su grupės „Pop Ladies“ narėmis. Tik išduoti, ką padovanos, nepanoro.

Paklausta, kaip planuoja pažymėti šventę, O.Pikul-Jasaitienė tikino puotos neorganizuosianti. „Manau, tiesiog surengsime vakarienę. Šiandien pavakarieniausime namuose, o rytoj eisime į restoraną“, – Žmonės.lt pasidomėjus, ar restorane S.Jasaičio gimtadienį švęs ir krepšininko Manto Kalniečio šeima, kuri su Jasaičiais itin gerai sutaria, O.Pikul-Jasaitienė tikino, kad viskas priklausys nuo Simo norų.

Ko O.Pikul-Jasaitienė palinkėtų mylimam vyrui? Ilgai ji nesvarsto. „Visų pirma palinkėčiau sveikatos, ištvermės, gyvenimo pilnatvės ir ramybės širdy. O šiaip tai klausyti žmonos, daryti pusryčius, kartais vakarienes, ant rankų nešioti ir būti geram“, – juokiasi ji.

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Oksana Pikul-Jasaitienė
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Oksana Pikul-Jasaitienė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius