-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tado Vidmanto sukurtoje reklamoje „Išmok panevėžietiškai!“ suvaidino ir Monika Šalčiūtė

Tadas Vidmantas nesiliauja stebinęs internautų savo trumpomis ir šmaikščiomis, tačiau fiktyviomis reklamomis. Prieš kelis mėnesius pristatęs „Minus IQ“ reklamą, dabar jis susuko panevėžietišką tarmę pašiepiantį filmuką.
Monika Šalčiūtė
Monika Šalčiūtė

Vaizdo klipe, kuriame suvaidino komikas Mantas Katleris, aktorė Beata Tičkevič ir interneto sensacija vadinama Monika Šalčiūtė, pardavinėjamos kasetės ir kompaktiniai diskai su panevėžietiškos tarmės gidu. O pati reklama prasideda retoriniais klausimais-šaukiniais, primenančiais bene visų „Top Shop“ reklamų pradžią.

„Planuojate atostogas Panevėžyje, bet bijote kalbos barjero? Važiuojate į komandiruotę, tačiau pergyvenate, kad nesusikalbėsite su verslo partneriais? Tuomet ši audiokasetė ir kompaktinis diskas kaip tik jums. Išmok panevėžietiškai“, – T.Vidmantas agituoja fiktyvioje reklamoje.

Vytauto Dranginio nuotr./Tadas Vidmantas
Tadas Vidmantas

Portalui Žmonės.lt sususiekus su režisieriumi, šis paaiškino, kad idėją šmaikščiai reklamai pakišo komikas M.Katleris. Jis vėliau padėjo ir rašydamas scenarijų.

„Idėją šitam vaizdo klipui pametėjo pats Mantas, po to kai socialiniame tinkle pasidalino pokštu apie tokią kasetę. Tad jis pats tikrai privalėjo vaidinti ir mano sukurtame vaizdo įraše. Su juo kartu ir scenarijų rašėm. Jis rašė šiek tiek daugiau“, – sakė T.Vidmantas.

Paklaustas, kodėl pasirinko būtent šias merginas, režisierius pabrėžė, kad Beata – puiki ir jo mylima aktorė. O M.Šalčiūtei režisierius didelių kriterijų nekėlė.

„Moniką pasikviesti sugalvojau pats. Graži ir jau žinoma pana. Praktiškai nesukau ilgai galvos dėl to, kas turėtų būti „graži mergina laikanti kompaktą“, – patikino T.Vidmantas.

M.Šalčiūtė: „Aš esu drąsi, tad man vaidinti sunku nebuvo“

Monika portalui Žmonės.lt pasakojo, kad vaidyba jai – nauja patirtis. Nepaisant to, kad jokio panašaus pobūdžio darbo ji nėra bandžiusi, suvaidinti reklamoje Monikai nepasirodė sudėtinga.

„Buvo įdomu, nes niekuomet nesifilmavau jokioje reklamoje. O ir filmuotis man patiko. Be to, aš esu gana drąsi, tai man tokio pobūdžio darbas nebuvo itin sunkus. Labai greitai ir nesudėtingai nufilmavome mano reklamos dalį“, – sakė Monika pabrėždama, kad tai tetruko vos valandą.

Pasidomėjus, koks gi tas ironija, o neretai ir sarkazmu savo darbuose trykštantis režisierius Tadas Vidmantas filmavimo aikštelėje, mergina pasakojo, kad kaip ir visa filmavimo komanda – draugiškas.

„Bendraujant su Tadu jokių komunikacijos spragų lyg ir nebuvo. Nežinau, ar dėl to, kad viską puikiai padariau, ar dėl to, kad jis yra labai draugiškas ir atviras. Daug nebendravome, tad sunku pasakyti, tačiau pirmas įspūdis liko geras. Man jo reikalavimai buvo aiškūs ir aš galėjau greitai juos įgyvendinti prieš kameras“, – portalui Žmonės.lt pasakojo Monika.

Smalsu ir tai, ar aktorystės duonos ragavusi mergina nenorėtų pasirinkti šios profesijos ir vaidyba užsiimti profesionaliai. Monika tikino, kad mylimą profesiją ji jau rado, o jei dar koks nors režisierius kviestų ją vaidinti, ji su mielu noru sutiktų.

„Vaidinti man patiko ir gal net savo ateitį norėčiau sieti su aktoryste. Tiesa, pasirinkau kiek kitą sferą – architektūrą. Be to, visur gyvenime nespėsi, tačiau jei koks režisierius norės, kad pas jį vaidinčiau, tikrai neatsisakysiu“, – pokalbį baigė Monika.

Jūsų dėmesiui – Tado Vidmanto kūrinys „Išmok panevėžietiškai!“:

VIDEO: Tado Vidmanto filmukas „Išmok panevėžietiškai!“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius