Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Teismas nutraukė TV laidose išgarsėjusios Interpolo pareigūnės Giedrės Tamulionienės santuoką su Pauliumi Tamulioniu

Trečiadienio popietę Vilniaus miesto apylinkės teismas padėjo tašką Giedrės ir Pauliaus Tamulionių skyrybų procese. Teisėja Jūratė Trinkūnienė patenkino sutuoktinių prašymą nutraukti santuoką bendru sutarimu.
Giedrė Tamulionienė ir Paulius Tamulionis
Giedrė Tamulionienė ir Paulius Tamulionis / Lukas Balandis / BNS nuotr.
Temos: 2 TV Skyrybos

Skyrybų prašymą muzikinėse laidose „Žvaigždžių duetai“ ir „Chorų karai“ dalyvavusi G.Tamulionienė pateikė dar šių metų liepą. Tuomet teismui pateiktuose dokumentuose buvo nurodyta, kad sutuoktiniai skirtingais keliais dėl vieno iš jų kaltės.

Skyrybų byloje Giedrei atstovavo žinoma advokatė Svetlana Pronina, o posėdžiai vyko už uždarų durų, siekiant apsaugoti nepilnametes Tamulionių atžalas. Trečiaisiais asmenimis byloje dalyvavo SEB bankas ir sostinės vaiko teisių apsaugos skyrius.

Žmonės.lt žiniomis, trečiadienį į posėdį G. ir P.Tamulioniai atvyko sudarę sutartį dėl santuokos nutraukimo pasekmių, todėl teismas tenkino jų santuokos nutraukimo prašymą rašytinio proceso tvarka.

Teismo sprendimas dėl ištuokos dar neįsigaliojo, formaliai per mėnesį jis gali būti apskųstas aukštesnės instancijos teismui. Jei ne, po mėnesio verdiktas įsiteisės ir pora bus visiškai laisva pasukti skirtingais keliais.

Paulius Tamulionis
Paulius Tamulionis
Giedrė Tamulionienė
Giedrė Tamulionienė

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius