-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

V.Petraškaitė prieš konkursą „Mis pasaulis“ mėgaujasi užsienio kraštų egzotika (nuotraukos)

Praėjusią savaitę į Pietų Afrikos Respublikos sostinę Johanesburgą atvykusi konkurso „Mis Lietuva“ nugalėtoja Vaida Petraškaitė sunkiai randa laiko atsikvėpti: ekskursijos po miestą, pažintys su žmonėmis, sporto varžybos... Savo įspūdžiais iš pasiruošimo „Mis pasauliui“ mergina sutiko pasidalyti ir su portalo 15min.lt skaitytojais.
V.Petraškaitė Johanesburgo prekybos centre su vietiniais vaikais.
V.Petraškaitė Johanesburgo prekybos centre su vietiniais vaikais. / Asmeninio archyvo nuotr.
Asmeninio archyvo nuotr./V.Petraškaitė (kairėje) su Australijos atstove.
V.Petraškaitė (kairėje) su Australijos atstove

Praėjusios savaitės pabaigoje Vaida su kitomis konkurso dalyvėmis tris dienas viešėjo Pietų Afrikos Respublikos mieste Port Elizabete, kur buvo surengtos sporto varžybos, kurias laimėjo Japonijos atstovė. Nors Vaida nelaimėjo, dėl to visai nenusimena, džiaugiasi akimirkomis iš pažintinio safario bei galimybe susitikti su Pietų Afrikos Respublikos prezidentu.

Johanesburge 23 metų mergina apsigyveno su Lenkijos atstove, tačiau tikina besistengianti bendrauti su visomis merginomis ir užmegzti daug pažinčių.

„Lankėmės Johanesburgo prekybos centre ir turguje, ten apžiūrėjome vietos gyventojų padarytus daiktus. Teko bendrauti su vietos gyventojais ir visai netikėtai prie vieno suvenyrų staliuko mane užkalbino pirmojo konkurso Pietų Afrikoje rengėja, gera Julios Morley draugė. Ji man padovanojo gražų padėkliuką“, – pažintimi džiaugėsi V.Petraškaitė.

Prieš atvykdama į Pietų Afrikos Respubliką mergina viešėjo Londone, kur lankėsi labdaros vakaruose ir aukcionuose. Iš Didžiosios Britanijos sostinės mergina skrido į Jungtinių Arabų Emyratų sostinę Abu Dabį.

Asmeninio archyvo nuotr./V.Petraškaitė.
V.Petraškaitė

Nors Abu Dabyje šešias valandas teko laukti vizos, tai nesugadino nuotaikos. Vaidą tiesiog pakerėjo miesto vaizdai.

„Abu Dabyje pastatai įspūdingų dydžių ir formų. Atvykusi į viešbutį „The Yas Hotel“ taip pat likau sužavėta, nes pro kambario langus mačiau vaizdą į jachtų prieplauką, šalia viešbučio – formulės lenktynių trasą, kur neseniai vyko varžybos. Viešbučio stogas apvalaus kupolo formos ir kiekvieną vakarą jis keitė spalvas į mėlyną, rožinę ir kitas. Kieme trykštantys fontanai taip pat įvairiausių spalvų“, – aplinka grožėjosi V.Petraškaitė.

Šiame mieste mergina taip pat aplankė auksu tviskantį viešbutį „Emirates Palace“ ir senovės kaimo muziejų. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius