Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Vairuotojus papiktino iš GPS imtuvų sklindantys A.Ramanausko-Greitai keiksmai

Nuo šiol iš automobilinio GPS imtuvo aidi ir pramogų verslo atstovo bei Vilniaus miesto savivaldybės tarybos nario Algio Ramanausko-Greitai kuriamo personažo keiksmažodžiai ir riaugėjimai. Tai papiktino kai kuriuos 15min.lt skaitytojus.
Algis Ramanauskas-Greitai
A.Ramanausko-Greitai teigimu, keikiasi ne jis, bet jo kuriamas personažas. / „Scanpix“ nuotr.

Į naujienų portalo 15min.lt redakciją kreipėsi tokiu A.Ramanausko-Greitai elgesiu pasipiktinę skaitytojai. Esą A.Ramanauskas-Greitai įgarsino programą GPS imtuvui ir pasielgė neetiškai, mat keikiasi rusiškai ir riaugėja. Jų teigimu, savivaldybės tarybos nariui taip elgtis nevalia. Žmonės atsiuntė nuorodą į vaizdelį interneto tinklalapyje youtube.com.

Įmonės, prekiaujančios GPS įranga, pranešime teigiama: „Vairuotojai, savo kelionėse naudojantys GPS įrangą, nuo šiol gali pasirinkti ir neįprastą naujovę – kelionės nuorodas praneš Algio Ramanausko-Greitai įgarsinamas kultinis „Radijo šou“ personažas Bronius.“

A.Ramanauskas-Greitai naujienų portalą 15min.lt tikino šiai situacijai apibūdinti turintis itin glaustą komentarą. „Čia yra vaidybinės situacijos, kuriose kalba mano personažas, kuris yra durnius. Viskas“, – sako A.Ramanauskas-Greitai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius