-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vestuvių detektyvas: Ieva Ambrazaitė ir Rolandas Mackevičius nors ir užsakė ceremonijos laiką, Vilniaus santuokų rūmuose nepasirodė

Gruodžio 7-ąją susituokė „radistas“ Rolandas Mackevičius ir buvusi grupės „Pinup Girls“ narė Ieva Ambrazaitė. Tačiau vestuvės virto beveik detektyvu. Pora dar prieš kurį laiką Vilniaus santuokų rūmuose buvo užregistravui prašymą čia tuoktis gruodžio 7 dieną. Vis dėlto suplanuota vestuvių ceremonija čia neįvyko. Nors anksčiau pora kalbėjo norinti susituokti Druskininkuose, kur tiksliai jie tarė lemtinguosius „taip“ liko paslaptyje.
Ieva Ambrazaitė ir Rolandas Mackevičius
Ieva Ambrazaitė ir Rolandas Mackevičius / Asmeninio albumo nuotr.

Santuokų rūmuose Vilniuje R.Mackevičius ir I.Ambrazaitė turėjo pasirodyti 14 val. Tačiau numatytu laiku neatvyko nei jaunavedžiai, nei jų svečiai – vestuvių ceremonija įvyko ne Vilniuje.

Sostinės Santuokų rūmų darbuotoja portalui Žmonės.lt patvirtino, jog R.Mackevičius ir I.Ambrazaitė išties pateikė prašymus čia susituokti. Poros Santuokų rūmuose buvo pradėta laukti dar prieš 14 val., jau po ketvirčio valandos darbuotojos rėžė pasipiktinimą dėl jųdviejų vėlavimo.

Apie 14:30 val. rūmų darbuotoja telefonu susisiekė su vienu iš jaunavedžių, po pokalbio ji mėgino nuslėpti plačią šypseną ir atsisakė komentuoti situaciją – tikino privalanti tučtuojau užrakinti Santuokų rūmų duris ir R.Mackevičiaus su I.Ambrazaite čia nebelaukianti.

Asmeninio albumo nuotr./Ieva Ambrazaitė ir Rolandas Mackevičius
Ieva Ambrazaitė ir Rolandas Mackevičius

Už prašymą įregistruoti santuoką Civilinės metrikacijos skyriuje norinti susituokti pora turi sumokėti 70 lt – tokia suma I.Ambrazaitė ir R.Mackevičius papildė Vilniaus miesto savivaldybės biudžetą. Neatvykus į vestuvių ceremoniją nesiimama jokių sankcijų. 

Anot Santuokų rūmų darbuotojos, laukusios R.Mackevičiaus ir I.Ambrazaitės, tokių porų, kurios neatvyksta susituokti, nors yra padavusios prašymus, pasitaiko „gana dažnai“. Vis dėlto retas atvejis yra tas, kad pora apie tai, kad rūmuose nepasirodys, nepranešė iš anksto. „Būna, kad praneša likus pusvalandžiui, keliasdešimt minučių. Kad taip visai neskambintų beveik nepasitaiko“, – sakė darbuotoja. 

Žmonės.lt žiniomis, vestuvių ceremonijai I.Ambrazaitę papuošė dizainerė Viktorija Jakučinskaitė ir mados namai „Tiulio Fėja“. Anksčiau nuotaka buvo sakiusi itin mėgstanti šios dizainerės kūrybą. 

„Tiulio fėjos“ nuotr./Ievos Ambrazaitės vestuvinė suknelė
„Tiulio fėjos“ nuotr./Ievos Ambrazaitės vestuvinė suknelė

Vestuvės – anksčiau nei planuota

R.Mackevičiaus ir I.Ambrazaitės vestuvės vyksta anksčiau nei planuota – dar rugpjūčio mėnesį jaunikis tikino prie altoriaus mylimąją vestis ketinąs pavasarį. Vis dėlto atšokti vestuves anksčiau nuspręsta I.Ambrazaitei ėmus lauktis vaikelio – žinia apie merginos nėštumą pasirodė lapkričio viduryje. 

Rolandas Mackevičius ir Ieva Ambrazaitė
Rolandas Mackevičius ir Ieva Ambrazaitė

„Vaikai privalo gimti santuokoje. Moteriai tai taip pat labai svarbu, o vyrui svarbiau pasipiršti. Nežinau, kaip kitiems, bet mane šis žingsnis privertė suprasti: viskas – mane nugalėjo“, – anksčiau yra sakęs R.Mackevičius.

Šią vasarą aukso žiedus sumainė ir kitas „radistas“ – Jonas Nainys. Jo žmona tapo taip pat grupėje „Pinup Girls“ dainuojanti Simona Nainė. R.Mackevičius ir I.Ambrazaitė tapo šios santuokos liudininkais. 

Meilė iš pirmo žvilgsnio

R.Mackevičius ir I.Ambrazaitė susipažino 2011-ųjų vasarą, kai „radistas“ atsidūrė „Olialia“ mergaičių atrankos komisijos gretose, o I.Ambrazaitė su „Pinup Girls“ tuo metu scenoje surengė pasirodymą. Vos po akimirką trukusio bendravimo mergina tarytum apsėdo R.Mackevičiaus mintis, atradęs I.Ambrazaitės anketą socialiniame tinkle jis pakvietė ją į pasimatymą. 

Romantiški jausmai jųdviejų širdyse įsiplieskė kone iškart. „Draugystė augo po truputį, nors man atrodo, kad įsimylėjau iš karto. Buvau pasiilgęs to jausmo, žinojau, ko man reikia. Ieškojau geresnės už visas buvusiąsias kartu sudėjus“, – žurnalui „Žmonės“ anksčiau pasakojo R.Mackevičius. 

Pasipiršti „radistas“ ryžosi po kiek daugiau nei metus trukusios draugystės – 2012-ųjų rudenį. „Labai norėjau pasipiršti. Ateina diena, kai pradedi spręsti dilemą: ką pasakyti daugiau nei „myliu“ ir ką padaryti, kad žmogus suprastų, jog jis tau yra vienintelis. Nupirkau žiedą, butelį šampano ir didelę puokštę gėlių“, – apie sužadėtuves pasakojo R.Mackevičius. Žiedelį mylimajai jis įteikė pasivaikščiojimo po vakarinį Vilnių metu. 

Asmeninio albumo nuotr./Ieva Ambrazaitė ir Rolandas Mackevičius
Asmeninio albumo nuotr./Ieva Ambrazaitė ir Rolandas Mackevičius

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius