Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

ŽAS-as Linas Zareckas-Choras pasidarė plastinę operaciją

Linas Zareckas, norėdamas būti gražesnis ir bandydamas atsikratyti kompleksų, ryžosi plastinei operacijai.
 Grupė „Žas"
Grupė ŽAS / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

L.Zareckui-Chorui atlikta sąkandžio operacija. Jos metu buvo pailgintas apatinis ir išplėstas viršutinis žandikauliai, rašo žurnalas „Stilius“.

Daugelis ŽAS gerbėjų iškart pastebėjo  36 metų muzikanto pakitusią veido formą ar iki šiol slėptą akinamo baltumo šypseną. „Praėjus vos mėnesiui po operacijos dalyvavau savo draugo sporto komentatoriaus Lino Kunigėlio vestuvėse. Buvo tokių, kurie niekaip negalėjo suprasti, kas man atsitiko“,– sako Linas.

Atsikratė kompleksų. „Atsikračiau kompleksų, turiu mylimą žmogų ir darbą, į kurį einu plačiai šypsodamasis. Jaučiuosi taip, tarsi būčiau iš naujo gimęs“, – džiaugėsi Linas, kurio gyvenime per pastaruosius ketverius metus įvyko nemažai pokyčių.Buvo tokių, kurie niekaip negalėjo suprasti, kas man atsitiko.

Jis išsiskyrė su žmona dainininke Asta Pilypaite, sutiko naują meilę, pradėjo renginių ir kelionių organizavimo verslą ir ryžosi operacijai, kurios metu buvo pakeistas veidas.

Būdamas dvidešimties Choras ėmė galvoti apie netaisyklingą sąkandį panaikinančias vadinamąsias kabes. Sulaukęs  trisdešimt dvejų vyras ryžosi sudėtingesniam žingsniui. Tačiau procesas užtruko ketverius metus.

Choras atvirauja, kad jausdavosi nejaukiai fotografuodamasis. Valgydamas maistą ne kąsdavo, bet plėšdavo, blogai sukramtydavo. Žaidžiant futbolą, jei kamuolys kliudydavo veidą, viršutinė lūpa iškart plyšdavo.

Po operacijios slaugė nauja širdies draugė

„Su Kornelija susipažinau jau suplanavęs operaciją. Nešiojau kabes. Papasakojau, ką ketinu daryti. Man atrodo, ji nelabai suvokė, kaip visa tai atrodys. Bet po operacijos nepatyrė šoko, nes nuo pirmųjų sekundžių buvo šalia. Už tai jai esu labai dėkingas", – sako Choras.

Kornelija specialiai grįžo iš Jungtinių Amerikos Valstijų, kur tuo metu gyveno, kad galėtų slaugyti Chorą ligoninėje dieną naktį.

Mažajai Choro dukrai Rūtai dabar – ketveri. Ji tėvo be kabių net neatsimena. Kai išvydo po operacijos, elgėsi labai santūriai, nesuprato, kas nutiko tėčio veidui, nes buvo visas sutinęs.

O kai nuėmė kabes, ji pažiūrėjo ir pasakė: „Dabar tavo dantys kaip mano – blizga.“

Vyresnioji Saulė jau supranta, kodėl tėtis gražinasi. Ir jai pačiai, matyt, teks nešioti kabes. O Choro tėvas paklausė: „Ir kam tau viso to reikia?“

„Vyresni žmonės baiminasi operacijų. Mane juk operavo septynias valandas", – sakė Choras.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius