-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žemiškos žvaigždžių silpnybės

Niekas neabejoja šių garsių žmonių talentu ar išskirtinumu. Tačiau visuomet malonu žinoti, kad jie gali nustebinti ne tik ypatingais sugebėjimais, bet ir žemiškomis silpnybėmis, kurioms įžymybėms taip sunku atsispirti.
Vaidotas Valiukevičius-Milanno
Vaidotas Valiukevičius-Milanno / G. Žilinsko nuotr.

Vaidotas Valiukevičius-Milanno (29)
Duokit tortų ir pyragų!

Dainininką ir aktorių V. Valiukevičių-Milanno galima drąsiai vadinti pramogų pasaulio smaližiumi, kadangi vaikinas labai mėgsta įvairiausius saldumynus, ypač tortus ir pyragaičius. Beje, įvairiausius skanėstus Milanno moka gaminti ir pats. Konditerijos paslapčių Vaidotas išmoko dar ankstyvoje vaikystėje – būdamas 11 metų jau kepė bandeles.

V. Ovadnevo nuotr./Eglė Jackaitė
V. Ovadnevo nuotr./Eglė Jackaitė

Eglė Jackaitė (36)
Ją suviliotum silke ir kopūstais

Aktorė E. Jackaitė neslepia, jog labai mėgsta skaniai pavalgyti. Bene didžiausia Eglės silpnybė yra silkė ir rauginti kopūstai. Taigi, jeigu norėtumėte pakerėti žavią aktorę, pagaminkite jai patiekalų su šiais ingredientais. Beje, Eglė pirmenybę teikia ekologiškiems maisto produktams.

V. Ovadnevo nuotr./Ruslanas Kirilkinas
V. Ovadnevo nuotr./Ruslanas Kirilkinas

Ruslanas Kirilkinas (27)
Dievina kvepalus, batus ir dėvėtus drabužius

Atlikėjui R. Kirilkinui sunkausia ramiai praeiti pro parfumerijos ir batų parduotuves, mat jis jaučia silpnybę geriems kvepalams ir gražiam apavui. Kaip teigia atlikėjas, jo spinta pilna įvairiausios avalynės – nuo sportbačių iki klasikinių batų. Ruslanas taip pat gali pasigirti ir gausia kvepalų kolekcija. Be to, jis yra neabejingas ir dėvėtiems drabužiams.

V. Ovadnevo nuotr./Genutė Žalienė
V. Ovadnevo nuotr./Genutė Žalienė

Genutė Žalienė (29)
Negali atsispirti greitajam maistui

Kas galėtų pagalvoti, kad kone tobulos figūros savininkė G. Žalienė jaučia silpnybę kaloringam ir nesveikam greitajam maistui? Pasirodo, moteris itin dažnai lankosi tokį maistą siūlančiuose restoranuose ir net esą pažįsta visų šių maitinimo įstaigų pardavėjas. Tiesa, jauna moteris dažniausiai į restoraną užsuka tik dėl gaiviųjų gėrimų, tačiau kone visuomet dar nusiperka ir mėsainį, bulvyčių ar skrudintos vištienos.

V. Ovadnevo nuotr./Ieva Šimukauskienė
V. Ovadnevo nuotr./Ieva Šimukauskienė

Ieva Šimukauskienė (31)
Visus pinigus išleidžia drabužiams

Jeigu vyktų išlaidžiausios Lietuvos moters rinkimai, juos greičiausiai laimėtų choreografė ir šokėja I. Šimukauskienė. „Aš labai išlaidi. Siaubingai nemoku elgtis su pinigais! Jaučiu, kad niekada nesukaupsiu didelių turtų. Turiu silpnybę visokiems skudurams. Perku juos kaip išprotėjusi, kai tik yra už ką. Man labai dėl to gėda. Mane nuolat kankina baisus bobiškas nerimas, kad nėra kuo apsirengti“, – atvirauja pašnekovė.

T. Biliūno nuotr./Erika Santos
T. Biliūno nuotr./Erika Santos

Erika Santos (30)
Pamišusi dėl aukštakulnių

Portugalijos lietuvė E. Santos, šiuo metu gyvenanti Amerikoje, garsėja silpnybėmis aukštakulniams ir ilgiems nagams. Moters spintoje tikriausiai ne viena dešimtis įvairiaspalvių aukštakulnių. Įdomu tai, jog, kai Erika šokių projekte patyrė traumą, gydytojai jai griežtai uždraudė avėti aukštakulnius, tačiau moteris paslapčiomis vis tiek nešiojo mėgstamą apavą.

V. Ovadnevo nuotr./Beata Nicholson
V. Ovadnevo nuotr./Beata Nicholson

Beata Nicholson (31)
Atradimas – antakių pešiojimas

Kad žurnalistės B. Nicholson didžiausia aistra – maisto gaminimas, žino turbūt kas antras Lietuvos gyventojas, tačiau moteris turi ir daugiau pomėgių. Štai neseniai Beata prisipažino, jog jos silpnybė – antakių pešiojimas... Anksčiau moteris pati atlikdavo sau šią procedūrą, tačiau neseniai atrado, jog kur kas lengviau ir paprasčiau tai padaroma grožio salonuose.

V. Ovadnevo nuotr./Rokas Žilinskas
V. Ovadnevo nuotr./Rokas Žilinskas

Rokas Žilinskas (38)
Silpnybė alkoholiui – jau praeitis?

Kadaise bėdų su policininkais būdamas neblaivus prisidaręs Seimo narys R. Žilinskas, panašu, dabar susitvarkė savo gyvenimą ir kur kas rečiau ir saikingiau kilnoja taurelę. Tačiau anksčiau vyras neslėpė, jog alkoholį vartodavo gana dažnai. Vieno interviu metu jis prasitarė: „Alkoholis man – nei draugas, nei priešas. Jis – viena iš mano silpnybių.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius