Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Žilvinas Grigaitis neteko tėvo: kartu laidos ir anksčiau mirusios motinos urną

Ketvirtadienio rytą verslininkas Žilvinas Grigaitis neteko savo tėvo – eidamas 76-uosius gyvenimo metus nuo atsinaujinusio vėžio mirė jo tėvas Sigitas Kazimieras Grigaitis.
Žilvinas Grigaitis
Žilvinas Grigaitis / „Lietuvos ryto“ televizijos nuotr.

Žmonės.lt kalbintas Ž.Grigaitis teigė, kad dėl paūmėjusios tėvo ligos suskubo grįžti iš Australijos – laimei, pavyko ir jis spėjo atsisveikinti su tėvu.

„Mane tai ir guodžia, nes kitu atveju sąžinė būtų užgraužusi... Vakar ryte jis išėjo iš šio pasaulio“, – prisipažino Žmonės.lt kalbintas Ž.Grigaitis.

2013-ųjų rugsėjį Žilvinas neteko motinos Mildos Grigaitienės, kurios palaikai urnoje buvo laikomi namuose, todėl antradienį, kovo 24-ąją, kremuoti tėvų palaikai bus palaidoti kartu.

„Jis buvo nusipelnęs sporto treneris, turintis tam tikrų titulų, todėl visus, norinčius atsisveikinti, kviečiu antradienį atvykti į Vytauto Didžiojo bažnyčią: nuo 11 iki 13 val. bus atsisveikinimas ir mišios – abu tėvai labai mėgo šią bažnyčią“, – sakė Ž.Grigaitis.

Laidotuvės nukeltos į antradienį todėl, kad Ž.Grigaitis tikisi, jog iš Australijos per tiek laiko į laidotuves spės atvykti ir jo žmona Elle.

Asmeninio albumo nuotr./Žilvinas Grigaitis su žmona Elle
Asmeninio albumo nuotr./Žilvinas Grigaitis su žmona Elle

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius