-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žilvinas Grigaitis pasipiktino tvarka Vilniaus oro uoste: „Atrodo, patenki į ponų zoną“

Verslininkas Žilvinas Grigaitis prieš šventes leidosi į kelionę, tačiau viskas prasidėjo ne itin malonia patirtimi Vilniaus oro uoste. Vyras prabilo apie nemalonų aptarnavimą ir kokybę, kurią turėtų gauti pinigus mokantys keleiviai.
Žilvinas Grigaitis
Žilvinas Grigaitis / Gretos Skaraitienės nuotr. / BNS nuotr.

Savo patirtimi Žilvinas Grigaitis pasidalijo socialniuose tinkluose.

„Pirmą kartą rašau viešą komentarą apie tai, kas įvyko šiandien Vilniaus oro uosto išvykime 09.00 val. skrydžiui į Varšuvą su LOT Airlines. Visada buvau kantrus ir atlaidus klaidom ir situacijom, bet dabar tiesiog noriu pasakyti, sorry, kur mes gyvenam? Čia Lietuva?

Nesimato niekaip, aptarnavimo kompanija BGS, ką jūs samdote, ar Vilnius yra Baltarusijos priemiestis, čia Vilnius, Lietuvos sostinė, jie aptarnauja LOT oro linijas (pasilieku teisę informuoti LOT Polish Airlines apie kokybės ground staff nebuvimą ir pan.). Naujiena, kad su kavos puoduku (su dangteliu ir pan.), nupirktu išvykimo terminale, negalima jo neštis į autobusą, wow, naujiena!

Visada buvo galima, dabar ne, nors į lėktuvą galima, bet, pasirodo, vairuotojas yra kaip Lietuvos Prezidentas. Na, jis neina žmonių takais, kuris nusprendžia, kiek silkių, keleivių tilps į autobusą ir ar verslo klasė, ar ir visi kiti gali stovėti sniegui sningant, ar ne. Jis turi laiko pakalbėti su visais aplinkui, bet antro autobuso, kuris turi stovėti, nėra, nes niekam neįdomu, jam neįdomu, ground staff neįdomu, mes visi nusikaltę, kad skrendam, kad visi netelpa.

Kam čia stengtis, nes visi išskris, o ar bus gera, ar bloga nuomonė. Ar jam įdomu, kad Lietuvos prieskonis bus liūdnas, ar geras, kam čia įdomu? Kaip ir šeimynai su vaikais skrendant verslo klase iki Korėjos su LOT stovėti pūgoje ir laukti, kol Dievas vairuotojas padarys sprendimus savo, bet ne keleivių atžvilgiu.

Rūtos Andre nuotr./Žilvinas Grigaitis
Rūtos Andre nuotr./Žilvinas Grigaitis

Aš viską suprantu, kad yra problemų visur, bet kažkodėl Verslo klube visi tvarkosi super, patikra daro viską, ką gali, kad nebūtų problemų, bet toliau atrodo patenki į Ponų zoną – vairuotojų, krovikų ir pan., bet mes visi mokame jiems už tai, kad jie padarytų viską geriausiai.

Ponas Ministre Mariau Skuodi ir Vilniaus oro uosto vadovybe, laikas atkreipti dėmesį į sistemą ir kokybę, bet ne VIP terminalą. Mes visi tiesiog norim, kad kokybė būtų – už tai mes visi mokame. Yra passenger free, kuris turi užtikrinti, kad nei autobuso vairuotojas, nei kas kitas nebūtų aukščiau už visus, bet dabar tai yra prabanga, nes Litcargus ar BGS savo kokybės standartus turėtų derinti su atsakingomis institucijomis. Vairuotojas net nežino, ar jis yra Lietuvoje, ar jis turi galiojančias teises.

Tikiu, kad visi dirba savo atsakingą darbą ir linkiu, kad Lietuvos vartai būtų svetingi, o ne pilki ir susiraukę, kaip autobusų vairuotojai su netvarkingais tualetais atvykimo terminale. Linksmų švenčių visiems ir saugių kelionių aplink pasaulį ir ne tik“, – feisbuke rašė Ž.Grigaitis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius