-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 11 03

Muzikinėje „Lietuvos balso“ dvikovoje mokytojai visi kaip vienas palaikė Moniką Mėčiūtę

Šeštadienio vakarą LNK projekto „Lietuvos balso“ antrame etape – muzikinėje dvikovoje – susikovė dvi itin stiprios dainininkės: Katažinos Nemycko projekte mokomos Laura Macijauskaitė ir Monika Mėčiūtė. Scenoje stilingos ir balsingos merginos atliko kūrinį „Sugrįžk“ ir projekto mokytojams užminė dar vieną mįslę: kuri gi vertesnė tęsti kovą projekte? Vis dėlto vertintojai buvo vieningi – Monika stipresnė nei Laura.
Laura Macijauskaitė ir Monika Mėčiūtė
Laura Macijauskaitė ir Monika Mėčiūtė / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Visi iki vieno mokytojai turėjo ką prikišti panelių pasirodymui. Didesnį dėmesį jie skyrė dalindami pastabas Laurai. „Kūrinys nebuvo vokaliai išieškotas – galėjote daugiau “pažaisti„ dviem balsais. Vis dėlto nieks nežino, kokios jūsų bendradarbiavimo galimybės“, – kalbėjo Merūnas Vitulskis.  

Kad Laura yra silpnesnė pastebėjo ir Arūnas Valinskas: „Miela Laura, tavo balsas – fantastiškas. Tu esi gimusi scenai, tačiau kažko dar trūksta. Monika, tau tave taip pat apdovanojo gamta – esi kaip du vandens lašai panaši į Celine Dion.“

Už Moniką balsą atidavė ir Donatas Montvydas. „Vokaliai yra, kur padirbėti. Matosi, kad jūs, Laura, norite atsiskleisti, tačiau neleidžia techninės galimybės. Šįkart, manau, laimėjo Monika“, – apgailestavo jis.

„Ar jaučiatės šimtu procentų padariusios viską, ką galėjote?“ – tokį klausimą panelėms uždavė mokytoja K.Nemycko. Atsakymų prašė itin nuoširdžių, tokius ir gavo – abi mergino pripažino, kad pasirodyti gali ženkliai geriau ir žadėjo tą padaryti, jei tik nugalėtų kovoje.

Skelbdama Verdiktą K.Nemycko nežinojo, kur dėti akis. „Patikėkite, kaip man yra sunku… Laura, noriu pasakyti, kad tavo balso tembras yra toks užburiantis, kaip… Nežinau. Noriu, kad tu toliau dainuotum, bet šįvakar kovoje laimėjo Monika“, – apgailestaudama pranešė žinią ji.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius