Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Konkurso „Injekcija“ finalininkė: Tatsiana Grakova ir jos kolekcija „Vivaldi for PDA“

Likus mažiau nei savaitei iki gruodžio 10-ąją Nacionalinėje dailės galerijoje įvyksiančio konkurso „Injekcija“ finalo, portalas Žmonės.lt tęsia jo dalyvių pristatymą. Tądien pasirodys šešiolika atrinktų kūrėjų, savo darbais atsakiusių į klausimą, ar mada lygu religija.
Tatsianos Grakovos modelis
Tatsianos Grakovos modelis / Asmeninio albumo nuotr.

Tatsiana Grakova gimė Baltarusijoje, tačiau 2004-aisiais persikėlė gyventi į Rusiją, į Sankt Peterburgą, kur baigė Taikomosios dailės ir mados kolegiją bei Dizaino ir dekoratyviųjų menų institutą.

Asmeninio albumo nuotr./Tatsiana Grakova
Asmeninio albumo nuotr./Tatsiana Grakova

Mergina ne kartą dalyvavo įvairiuose konkursuose ir parodose, tarp jų ir „Russian Silhouette“, „East-West“, „Fashion Industry“. Taip pat ji stažavosi Elenos Badmaevos ir Catherine Levinos mados namuose. Šiuo metu ji talkina Natalios Soldatovos mados namuose.

Kolekcija „Vivaldi for PDA“

Naujojoje Tatsianos kolekcijoje vyrauja baroko epochos elementai – megztos skrybėlės čia primena aukštas tuo metu madingas plaukų šukuosenas su daug garbanų. Skrybėlės, garbanos ir visos kitos galvos apdangalų detalės sukurtos gana grubiai dygsniuojant. Kolekcijos drabužiuose taip pat naudojamos baroko epochos detalės, tiesa, šįkart jau iš architektūros.

Kolekcijos herojės įvaizdis gana santūrus, tačiau tuo pat metu ji turi paslaptį: jos kuklią uždarą suknelę puošia raukiniai, tačiau tuo pat metu joje paslėpta ir gili iškirptė, o dailų liemenį ir nugarą įrėmina siauras, griežtas korsetas. Šios „paslaptys“ tapo įmanomos dėl QR kodų naudojimo.

Nuskanavę juos išvysite korsetus, gilias iškirptes ir kaspinus. Praktiška romantika, šypsosi Tatsiana. Kolekcijos herojė pasimetusi epochose: jos įvaizdyje susipina istorija ir šiandienos technologijos bei modernios ateities tendencijos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius