Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Mados infekcijos“ dalyvės: Dovilė Cibulskaitė ir Ana Romanova su kolekcija „PURE? 01“

Nenumaldomai artėjant kovo 21-23 dienomis vyksiančiai 16-ajai „Mados infekcijai“ portalas Žmonės.lt kviečia susipažinti su dizaineriais, kurie didžiausiame Lietuvos mados festivalyje pristatys savo kolekcijas.
Dovilės Cibulskaitės ir Anos Romanovos kolekcija „PURE? 01“
Dovilės Cibulskaitės ir Anos Romanovos kolekcija „PURE? 01“ / Asmeninio albumo nuotr.

Dovilės Cibulskaitės ir Anos Romanovos duetas į „Mados infekciją“ pateko po „Injekcijos“ konkurso. Abi merginos mokėsi Vilniaus dizaino kolegijoje: Ana baigė mados dizaino, o Dovilė – aprangos dizaino studijas. Baigusios mokslus abi dirbo pagal specialybę – dizainerėmis „Studijoje LT“, kurios įkūrėjos yra Jolanta Rimkutė ir Ieva Ševiakovaitė.

Dabar Ana ir Dovilė dirba stilistėmis kuriant reklamas, dalyvauja fotosesijose. Dovilė taip pat kuria ir kostiumus spektakliams. Šiuo metu abi kartu daugiausia laiko skiria naujo prekės ženklo „PURE? 01“ kūrimui.

Kolekcija „PURE? 01“

Dueto kolekciją sudaro 17 modelių: 10 iš jų skirta moterims, 7 – vyrams. Kolekcijoje „PURE? 01“ jungiasi dvi įtaką žmonėms darančios, gilią prasme jų gyvenime suteikiančios sąvokos: tai sportas ir religija.

Merginų nuomone, abi jos turi panašumų, nes pasireiškia stipria hierarchija, ritualais, savais herojais ir legendomis. Tiek religijoje, tiek sporte stiprus tikėjimas, atsidavimas, pasiaukojimas, savęs ribojimai, malda, kančia ir šventė. Anos ir Dovilės kolekcijoje „PURE? 01“ naudojama balta spalva reiškia galią, sėkmę, taip pat tobulumą – viską, ko reikia tiek sporte, tiek religijoje. „PURE? 01“ – tai pusiausvyros paieškos tarp šių dviejų sąvokų.

Asmeninio albumo nuotr./Dovilės Cibulskaitės ir Anos Romanovos kolekcija „PURE? 01“
Asmeninio albumo nuotr./Dovilės Cibulskaitės ir Anos Romanovos kolekcija „PURE? 01“

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius