Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 12 17

Martyno Tylos niuksas M.A.M.A. kritikams: „Donato Montvydo prastūminėti nė nereikia“

Pirmadienio rytą paskelbus M.A.M.A. 2012 trejetus, matyt, ne vienas lietuviškos muzikos apdovanojimų kritikas ėmė alpti iš pasipiktinimo. Mat apdovanojimų tarybos pirmininko Martyno Tylos prodiuserinės kompanijos globojamas Donatas Montvydas be didesnio vargo tapo nominacijų lyderiu – pateko į visų kategorijų, kuriose buvo nominuotas, trejetus ir perėjo į tolimesnį etapą. Tačiau M.Tyla aštrialiežuviams kritikams turi išsamų atsakymą, kodėl Donatas vertas būti nominuotu.
Martynas Tyla ir Donatas Montvydas
Martynas Tyla ir Donatas Montvydas / Gretos Skaraitienės nuotr.

„Visų pirma, aš nesu tiesioginis Donato vadybininkas. Vadyba, aišku, vykdo agentūra, kurią aš esu įsteigęs ir, be abejo, žinau kas vyksta. Kita vertus, manau, kad man nei vienas nedrįs paprieštarauti – šiuo metu Donatas yra vienas iš jaunų atlikėjų, kuris per metus padarė itin daug. Šiais metais jis sudalyvavo „Eurovizijoje“, įrašė albumą, turėjo daug solinių koncertų po Lietuvos miestus ir yra mylimas organizatorių, televizijos bei žmonių. Jis nėra pigusis atlikėjas, bet žmonės eina į jo koncertus. Jie moka už kokybę... To prastūmimu nepavadinsi“, – portalui Žmonės.lt dėstė Martynas.

Muzikos apdovanojimų tarybos pirmininkas pabrėžė, kad atlikėjų jis nė nerinko. Tam buvo suburta speciali komisija. Apie M.A.M.A. 2012 nominantų trejetus ir kitas detales plačiau skaityti galite paspaudę čia.

„Esmė yra tokia – ne aš vienas rinkausi atlikėjus. Tam buvo sukviesta 109 kompetentingų žmonių komisija, iš jų 72 žmonės užsiregistravo, o 66 balsavo. Ir štai, Donatas nominuotas. Taigi, šioje vietoje, stumk nestūmęs... Ir šiaip manau, būtų kvaila prastūminėti. Pirmiausia, tu neapgausi žmonių. Tebūnie, padaryk atlikėją, kuris laimėtų apdovanojimus. Klausimas, ar į jo koncertus eis žmonės? Dėl to gadinti savo reputaciją būtų labai žemas lygis“, – it kirviu nukirto Martynas.

Visi puikiai pamename, kuomet didžiulis pasipiktinimas kilo praėjusiais metais, į nominantų sąrašus patekus Asociacijos „Metų muzikos apdovanojimai“ tarybos nariams: Marijui Mikutavičiui, grupėms „G&G sindikatas“ ir „Bix“ bei Andriui Mamontovui. Martynas patikina, kad jei kritikai atidžiau pažvelgtų, „savų“ sąrašas gerokai praretėjo.

„Praėjusiais metais sakė, kad mūsų asociacija savus stumia. Bet pasižiūrėkite, nors Marijonas buvo nominuotas, šiais metais jis nepraėjo į trejetus. Žinoma, yra „G&G sindikatas“, bet tai visiškai natūralu, nes o kas daugiau. Tačiau aš nežinau kaip jiems seksis. Neaišku, ar jie ką nors laimės. Juk tai tik trejetai, – situaciją vertino Martynas – Kita vertus, kas čia keisto? Jei žmonės muzikos versle sukasi, jie yra visi susiję. Lygiai taip pat tada mane gali kaltinti ir dėl Rūtos Ščiogolevaitės. Sakys, kad pažįstamus prastūminėju. Taip, mes visi pažįstami, nes tokia maža yra Lietuvos muzikos rinka. Juk ir „Grammy“ apdovanojimuose visi gali kalbėti, kad kažkas kažką pažįsta ar prastūminėja, nes jie irgi visi tarpusavyje susiję“.

Galiausiai muzikos prodiuseris patikino, kad skandalus randa tik jų ieškantys muzikos apdovanojimų skeptikai. „Manau, kad kalbės tie žmonės, kurie tikisi ir mėgsta tam tikrus skandalus ir jiems reikia kalbėti. Galbūt jie patys nieko nepadarė. Aš jiems sakau, padarykite, atneškite, parodykite ir galbūt tai bus įvertinta, pavyzdžiui, kitais metais, – niuksą kritikams dėjo Martynas. – Aš girdėjau ir tokių nuomonių, kad metų proveržis turėjo būti GJan. Bet, atsiprašau, su vien daina ir vienu vaizdo klipuku ji negali papulti į tą nominaciją. Tikrai fainai mergaitė dainuoja, bet tai nėra įmanoma. Kitais metais, jei ji įrašys albumą, turės koncertų ir kažką padarys – mes ją jau galėsime nominuoti. Kaip, pavyzdžiui, Markas Palubenka“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius