-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 05 05

Donato Čižausko atminimas nemiršta: gerbėjams paskelbta svarbi naujiena

2023-iųjų pradžioje mirusio atlikėjo, dainų kūrėjo, grupės „2 Donatai“ nario Donato Čižausko gerbėjus neseniai sujaudino jo atminimui skirtas koncertas. O dabar jie sulaukė džiugios žinios.
Donatas Čižauskas
Donatas Čižauskas / BNS ir Viktorijos Gajauskaitės nuotr.

Su Donatu Čižausko dirbusios muzikos kompanijos atstovai savo feisbuko puslapyje pranešė, kad išleista velionio atminimui skirta vinilinė plokštelė.

„PA GA LIAU. Su nekantrumu ir džiugesiu pranešame. Nuo gegužės 5 dienos jau galėsite įsigyti grupės „2 Donatai“ dvigubą vinilinę plokštelę „Esu žmogus“, skirtą a.a. Donato Čižausko atminimui“, – rašoma „Zuzi Entertainment“ feisbuko puslapyje.

Taip pat priduriama: „Turime ir nuostabią žinią – pirmieji 15 žmonių, įsigiję plokštelę – ją gaus su atlikėjų Donato Balvočiaus ir Karolio Akulavičiaus autografais! Nepraleiskite progos ir gero klausymo!“

Primename, kad balandžio 1-ąją Kauno „Žalgirio“ areną turėjo sudrebinti didžiausias grupės „2 Donatai“ koncertas. Deja, jos nario Donato Čižausko nebėra...

Tačiau koncertas įvyko. Tai buvo ypatingas vakaras visiems Donato klausytojams, kurie galėjo dar kartą išgyventi jo kūrybą, pagerbti jo talentą, atminimą ir atsisveikinti su šiuo išskirtiniu Lietuvos dainininku, sūnumi, broliu, vyru, tėčiu.

Dainos, kurias sukūrė ir dainavo D.Čižauskas, kuriose atverdavo savo širdį iki skaudaus nuogumo, skambėjo jo atminimo koncerte būtent tą dieną, kai turėjo dainuoti jis pats.

Donato kūrybą Kauno arenoje atliko būrys jo scenos bičiulių – Karolis Akulavičius, Donatas Balvočius, Inga Valinskienė, Irena Starošaitė ir Žilvinas Žvagulis, Marijonas Mikutavičius, Vaidas Baumila, „Žemaitukai“, Irūna ir Marius Jampolskis, Česlovas Gabalis, Dainotas Varnas, Liepa Norkevičienė, „Patruliai“, „Džentelmenai“, „Sare Roma“. ​

Renginį vedė Arūnas Valinskas ir Justinas Jankevičius.

​Į koncertą atvyko ir D.Čižausko artimieji – žmona, tėtis. Už renginį surinktos lėšos bus skirtos būtent atlikėjo šeimai – žmonai Ievai ir dukrelei Atėnei.

Koncerte pasirodė ir D.Čižausko bendražygiai Karolis Akulavičius ir Donatas Balvočius, po bičiulio mirties susibūrę grupei „2 Karolis ir Donatas“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius