-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

21-erių padavėja Mardee Shackleford – tikra skandalistės Miley Cyrus kopija

Skandalistė Miley Cyrus turi savo antrininkę – tai 21-erių padavėja Mardee Shackleford iš Kalifornijos. Merginų panašumą pastebėjo net pats dainininkės tėvas Billy Ray Cyrusas!
Miley Cyrus ir Mardee Shackleford
Miley Cyrus ir Mardee Shackleford / „Instagram“ nuotr.
Temos: 1 Miley Cyrus

Kalifornijoje gyvenanti ir padavėja dirbanti Mardee Shackleford portalui „Daily Mail“ sakė, kad būti painiojamai su garsia atlikėja – jos kasdienybė. Pamatę ją gatvėje žmonės šaukia Miley vardu, prašo kartu nusifotografuoti, o kartais naktiniuose klubuose nuo susipainiojusių gerbėjų ją turi ginti ir apsauginiai.

O kartą, dalyvaudama Miley Cyrus koncerte, mergina net sulaukė ypatingo dėmesio iš dainininkės tėvo Billy Ray Cyruso. Pamatęs stebėtinai į savo dukrą panašią merginą, jis panoro su ja nusifotografuoti.

Mardee Shackleford pasakoja, kad panašumą į garsiąją Miley Cyrus jos draugais pastebėjo dar tada, kai jai buvo 14 metų. O kai būdama 17-os ji nusikirpo plaukus trumpai, panašumų pradėjo pastebėti ir visiškai nepažįstami žmonės. Tuo metu mergina dirbo padavėja viename restorane ir kone iš kiekvieno kliento išgirsdavo esanti be galo panaši į Miley Cyrus.

„Praktiškai prie kiekvieno staliuko, kurį aš aptarnaudavau, kas nors man pasakydavo, kad atrodau kaip ji. Visur tai girdėdavau“, – pasakojo ji.

„Scanpix“/AP nuotr./Miley Cyrus
„Scanpix“/AP nuotr./Miley Cyrus

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius