Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

21-erių Valerija Lukjanova – tarsi lėlės barbės kopija

Daugelis mergaičių neįsivaizduoja savo vaikystės be tobulai atrodančių barbių. Kai kurios jų svajoja atrodyti kaip gražiosios lėlės, su kuriomis jos žaidžia. 21-erių Valerija Lukjanova šią svajonę nusprendė iš tiesų įgyvendinti. Mergina tapo interneto sensacija Rusijoje po to, kai savo tinklaraštyje paskelbė gan kontroversiškas nuotraukas.
Valeria Lukyanova
Valeria Lukyanova / facebook.com nuotr.
Temos: 2 Lėlė Barbė

Daugiau V.Lukjanovos nuotraukų rasite čia.

Fotografijose mergina atrodo kaip visiška lėlės barbės kopija, jos ilgi šviesūs plaukai, tobulai atrodanti figūra, nepaprastai lieknas liemuo ir didelė krūtinė daugeliui sukėlė abejonių, ar Valerija iš tiesų egzistuoja, – praneša „The Dailymail“.

Valerijos Lukjanovos nuotraukos vertinamos gan kontroversiškai, pasibaisėję interneto komentatoriai „tobulą“ merginos išvaizdą pavadino juokinga ir šlykščia. Kitas komentatorius parašė, kad „tobulos išvaizdos moteris yra nuobodi moteris“.

Vis dėlto didysis klausimas – ar Valerija iš tiesų atrodo kaip barbė, ar tai tik nuotraukų redagavimo programa „Photoshop“ tobulai padailintos fotografijos, taip ir lieka neatsakytas.

Tačiau asmeniniame Valerijos Lukjanovos „Facebook“ profilyje galima rasti ir kiek paprastesnių nuotraukų. Jose kur kas mažiau pasidažiusi mergina atrodo kaip niekuo neišsiskirianti šviesiaplaukė.

Interneto svetainėje Youtube.com išpublikuotas groteskiškas animacinis filmukas, kuriame vaizduojama, kaip V.Lukjanovai daroma plastinė operacija, kad būtų pagražintas jos ir taip jau tobulas kūnas:

VIDEO: Real life Barbie: 21-year-old Ukrainian Valeria Lukyanova undergoes surgery

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius