Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 11 02

25 įžymybių liudijimai apie vaiduoklius: sako kvietę pagalbą ar net pardavę namus

Vieni vaiduokliais tiki, kiti mano, kad tai tik pramanas. Vis dėlto šios 25-ios žvaigždės sako pačios įsitikinusios paranormalių reiškinių egzistavimu. Ant kriauklės krašto sėdintis berniukas, moteris be veido, judanti striukė, keisti garsai – tai ir dar daugiau tikino patyrusios įžymybės, o viena jų su vaiduokliu esą net užsiėmė seksu.
Ryanas Goslingas, Cher, Keanu Reevesas, Lady Gaga
Ryanas Goslingas, Cher, Keanu Reevesas, Lady Gaga / „Scanpix“ nuotr.

25. Salma Hayek

2021 m. lapkritį laidoje „The Ellen DeGeneres Show“ aktorė Salma Hayek atskleidė, kad jos namuose Londone vyko daug nepaaiškinamų dalykų, įskaitant savaiminį pianino grojimą, šviesų įsijungimą ir išsijungimą. O vienu metu reikalai taip pablogėjo, kad kai kurie aktorės darbuotojai grasino išeiti iš darbo, jei ji nieko nesiims.

„Pati to nemačiau, bet asmens sargybinis nebenorėjo ten dirbti, nes pianinas grojo pats... Šviesos įsijungė ir išsijungė. Durys ir langai atsidarė ir užsidarė. Kai ką iš to mačiau. Tai matė ir daug kitų žmonių, esančių tame name“, – aiškino Salma.

Vaiduoklius tikino mačiusi ir aktorės dukra Valentina. Galiausiai S.Hayek kreipėsi į specialistą, kad šis išlaisvintų namus nuo vaiduoklių.

„Dieve mano. Jis atėjo... ir pradėjo eiti per namą, sakydamas „Taip, čia yra sena moteris ir vaikas“, ir taip toliau. Visi tarsi dar labiau išsigando. Negana to, [vaiduoklių] jis rado apie 20“, – aiškino Salma.

Nors specialistui esą pavyko atsikratyti daugumos vaiduoklių, moteris pridūrė, kad buvo keletas, kurie tiesiog nenorėjo išeiti.

„Jis sako: „Ji yra vienuolė... Žinai, ką aš ją radau darančią? Ji meldėsi. Ji čia buvo ilgiau už tave, ir ji nieko blogo tau nelinki... [Tu man sumokėjai], kad atsikratyčiau blogų vibracijų. Ji turi gerų vibracijų. Ji lieka“, – į pagalbą pakviesto žmogaus žodžius nupasakojo S.Hayek.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Salma Hayek
AFP/„Scanpix“ nuotr./Salma Hayek

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius