-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Adele sutiko įrašyti dainą kartu su Robbie Williamsu

Tiek aksominio balso savininkė Adele (24), tiek ir popmuzikos dievukas Robbie Williamsas (39) neseniai ėmė mėgautis tėvystės džiaugsmais. Nepaisant to, abu muzikantai aktyviai sukasi muzikos verpetuose. Šeštadienį užsienio spaudoje pasirodė žinia, kad „Oskarą“ pelniusi atlikėja ketina įrašyti dainą su R.Williamsu.
Adele ir Robbie Williams
Adele ir Robbie Williams / „Scanpix“ nuotr.

Bendra dainininkų daina turėtų pasirodyti naujausiame Robbie albume, rašo portalas TheSun.co.uk. „Adele ir Robbie sutarė įrašyti kartu dainą. Jie yra geri bičiuliai ir seniai planavo padaryti kažką kartu. Štai Los Andžele per „Oskarų“ teikimo ceremoniją jie pagaliau susitarė. Tiesa, kūryba dar ankstyvoje stadijoje – dainininkai dar nesutarė, kokia tai bus daina“, – portalui pasakojo šaltinis.

Tai didelė staigmena dainininkės gerbėjams, nes iki šiol, per penkerius savo kūrybos metus, ji nė karto nėra dainos įrašiusi duetu. O štai R.Williamso duetai jau nesuskaičiuojami. Muzikantas dainavo su tokiomis žvaigždėmis kaip Nicole Kidman, Kylie Minogue ir  Rupertas Everettas.

Adele ir Robbie susipažino prieš keturis metus vykusiuose Didžiosios Britanijos muzikos apdovanojimuose, nuo to laiko dainininkai yra geri bičiuliai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius