-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aktoriai Leighton Meester ir Adamas Brody užmezgė slaptą romaną

Visame pasaulyje populiariaus serialo „Liežuvautoja“ (org. „Gossip Girl“) žvaigždė Leighton Meester slapta susitikinėja su taip pat televizijos serialuose jaunimui išpopuliarėjusiu aktoriumi Adamu Brody, rašo „The Daily Mail“.
Leighton Meester ir Adamas Brody
Leighton Meester ir Adamas Brody / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Leighton Meester

Leighton ir Adamas kartu vaidino 2011-ųjų filme „The Oranges“. Po bendro filmo jiedu nenutraukė santykių ir toliau bendravo, tačiau santykiai buvo platoniški – abu tuo metu turėjo antrąsias puses. Leighton susitikinėjo su aktoriumi Aaronu Himelsteinu, o Adamas – su režisiere Lorene Scafaria.

26-erių Leighton ir 33-ejų Adamas, anot kelių skirtingų šaltinių, pastarąsias keletą savaičių labai daug laiko praleidžia drauge. Gandai apie romantiškus jųdviejų santykius pradėjo sklisti, kai jiedu dviese buvo pastebėti vienoje Los Andželo parodų. Leighton ir Adamas, kaip pasakoja juodu matę šaltiniai, tuomet „buvo apsikabinę ir nuolat šypsojosi bei juokėsi“.

Šiemet jiedu kartu spėjo nukeliauti ir į Tailando sostinę Bankoką, kur apsistojo tame pačiame „Siam Kempinski“ viešbutyje.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius